Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?
Előre is elnézést kérsz a szomszédoktól, illetve bátoríthatod őket, hogy szóljanak rátok ha túl hangosak vagytok.
Ez épp elég, és kedves.
Ha sz én szomszédom lennél és egy 10 éves gyereket hallok síkoltozni, akkor rád hívom a rendőröket.
Hidd el, amikor 5-6. alkalommal jönnek akkor már a gyámügyesekkel mennek oda és a kölyök megy intézetbe.
Pláne, ha nem egy szomszéd hívja őket államdóan. Meg ha páran birtokvédelmi eljárást indítanak ellened.
Vidd a kölyköt pszichiáterhez, nagy eséllyel borderlineos vagy skizofrén.
Én elég türelmes huszonéves férfi vagyok, jelenleg panelban élek.
A történetről az a véleményem, hogyha az én szomszédom lennél, nem érdekel az életed és nem érdekelnek a problémáid, egy dolog érdekel, hogy normálisan tudjam élni az életem. Ha zavar a zajongás, akkor szólok egyszer, szólok kétszer, utána pedig többet nem szólok, hanem minden egyes alkalommal kihívom a rendőröket. A bocsánatkérésed sem érdekelne. Nem bocsánatot kell kérni, hanem ember módjára viselkedni. És nem lennék türelmes, te vagy az új lakó, nektek kell meghúzni magatokat, és alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!