Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?
Jézusom ha így viselkedtem volna olyat kaptam volna, hogy a fal adja a másikat.. "nem volt időm nevelni"..
Jogosítványt szüléshez is!!
Itt régen nem a szomszéd a legnagyobb probléma. A helyedben elvinném a kicsit nevelési tanácsadóba, vagy pszichológushoz vagy ami csak kell, mert ha nem tesztek semmit egyre kezelhetetlenebb lesz.
Iskolában nincs vele baj? Ott nem panaszkodnak rá?
A szomszédaid gyűlölni fognak. És igazuk lesz. Nem nekik kell alkalmazkodni hozzájuk, hanem fordítva ha már te vagy az új lakó. Kezdj a pulyával valamit! Érkeztek már egész jó tanácsok.
Az elsőnek meg osztom a véleményét: gyerekvállalás előtt alkalmasságit kellene csináltatni, jó szigorút.
Iskolában sok baj nincs vele, ott leginkább őt bántották sajnos mert extrém túlsúlyos és itthon pedig kiadta a stresszt rajtunk, bár ugye most átmegyünk másik iskolába, remélhetőleg jobb gyerekek közé. Nem vagyunk romák, normális magyar család lennénk. Jártunk családterapeutához másfél évig, semmit sem segített, sőt csak rosszabodott a helyzet, és az is baj volt velük, hogy a legtöbb dolgukat "hülyeségnek" tartottam, szóval egyik fülön be másikon ki helyzet volt sokszor.
Pszichológushoz semmi pénzért nem vinném el, a családterapeuta után meg végképp nem, nem kockáztatom meg. Verni meg nem fogom, nem méltó egy anyához. Engem is vertek anno szüleim, megfogadtam én soha nem fogom megtenni azt amit velem tettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!