Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?
„nem fogunk bejárkálni”
...
„Bár ma pont...”
Szegény fiú 🙁
Így hamar elveszíted őt. Lelép koleszba, mert még ott is több magánéket várja...
Ez a lufi kifújt. :)
Már mindenki tudja, hogy ordas kamu.
Persze persze... a szomszédok meg annyira megértőek, de tényleg. :D
Te soha az életben nem éltél panelban.
Ez 100% . Az általad leírt események után 1-3 percen belül dörömbölnek az ajtón, hogy jó lenne kussolni mert...
A folyamatos idegbetegeskedés mert teljesen nonszensz egy társasházban.
Az öregasszonyok sem megértőek, hanem már másnap fel lennél jelentve hidd el.
Amúgy szép történet volt, több szálon . :))
Várjuk a következőt!
Szerintem ők is sírnak a röhögéstől és megtartják gyöngyszemnek. Nem is hibáztatom őket érte. Most már kár volna törölni, ha már ennyit röhögtünk rajta! :D
Ki tudja, a végén még helyi legenda lesz ebből a kérdésből is. Lehet ez is volt a kérdező célja. Ebben az esetben egész jól csinálta, és milyen sok munkája van benne! Becsüljük már meg kicsit jobban a mesélőt!
Egyszer legenda lesz ebből a sztoriból itt az oldalon :D
Köszönjük kedves kérdező, jól szórakoztunk.
csontos húsos sztori is vicces volt aztán mégis törölték :(
még pár
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Egyébként viccen kívül, ahogy elolvastam a kérdéseket és a válaszokat, nekem rémlik, hogy anno a fiú kitett egy kérdést, amiben a 10 éves húga őrjöngött, mert nem engedte oda a (fiú) saját számítógépéhez (amit zsebpénzéből vett), és a kislány az üveges ajtót úgy rába**ta a fiúra (miközben ördögűzéshez hasonló hangokat hallatott), hogy szétvágta a kezét... és a háttérből hallatszott anyuka, aki még a fiút szidta.
Nem tudom, hogy az ugyanez a család-e, vagy a kérdező abból a videóból merített ihletet a kamu kérdéseihez... de tény, hogy én erre konkrétan emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!