Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan közöljük normálisan a...

Hogyan közöljük normálisan a szomszédokkal, hogy nem lesz könnyű integrálódnunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 gyermekes anyuka vagyok, azért írok ide, hogy segítséget kérjek tőletek költözéses ügyben. Tehát mi Érdről fogunk Dunaújvárosba költözni 2 hét múlva, kertes házból panellakásba anyagi okok miatt. Sajnos a családunk nem igazán a nyugodt családok közé sorolható. Egy igazi harctérnek is nevezhetném, ahol 0-24 folyik a háború. Üvöltözve, ordibálva veszekszünk egymással folyamatosan sajnos, odáig elfajultak a dolgok. Mondhatni a stressz táplál minket, nem is emlékszem az elmúlt 20 évből egy napra amikor nem volt veszekedésünk. 8 éve elváltam férjemtől és most sikerült csak talpra állnunk szétköltözni. A 2 gyerek velem jön, az apuka pedig egyedül. Mivel házra nincs pénz, ezért természetesen panellakást választottam. Tudom nagyon jól, hogy ott síri csöndben kéne lennünk, de a gyerekeim miatt ez lehetetlen. A nagyobbik (18 éves) még talán tud magán uralkodni, bár ő is egy dúvad amióta kamasz, de a legrosszabb a kisebbik lányom (10 éves) Neveletlen ördög, sajnos egy percig nem volt időm nevelni, bevallom, és a ló túloldalára esett a dolog, ő a "parancsnok" a házban. Nagyon agresszív, BÁNT MINKET: üt, rúg, harap és fülsüketítően ordibál/sikít ha valami neki nem tetszik, ezért hogy ne generáljunk felesleges stresszt, sokszor ráhagyom a dolgokat végül. De nem mindig kerülhető el a konfliktus. Ezen a nyáron tényleg kezelhetetlen viszont. Sajnos nehéz rávenni a fürdésre, 4-5 naponta fürdik és 2-3 hetente mos hajat (viccen kívül!). Ha elküldöm vagy az apja elküldi zuhanyozni, sikít, üvölt ami a torkából kijön, ilyenkor a legagresszívabb. A kertes házban még csak-csak oké, mert a 4 fal közt történik, senki nem hallja más, de panelban ezt nem tehetjük meg, mert valaki ránk hívja a rendőrséget ha ez minden napos lesz. És jelenleg úgy fest mindennaposan fog ott is folytatódni az őrjöngés. Szóval segítsetek, biztos vagyok abban, hogy 2-3 év múlva teljesen kinövi az ilyen viselkedést, vagy panelban alkalmazkodik majd, de az nem a költözés után egyből fog megtörténni. Mit mondjak a szomszédoknak? Hogyan jussak kompromisszumra velük, hogy megértsenek bennünket?

2019. aug. 12. 20:33
 121/148 anonim ***** válasza:
100%
Na, hun’ az a videó????
2019. okt. 10. 00:31
 122/148 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogunk videót kapni.
2019. okt. 10. 12:55
 123/148 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű volt eddig is.
2019. okt. 10. 16:32
 124/148 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ezerszer inkább néznék ilyet, mint xfaktort meg love island-et, vagy bármelyik youtubert. Meg tudnának élni belőle, az tuti 😃
2019. okt. 11. 06:44
 125/148 anonim válasza:
93%

Én itt nagyba olvasgatok, dátumot se néztem, azt hittem évekkel ezelőtti a történet, aztán most látom hogy idén augusztus.

Kedves Anyuka. Lehet, hogy csak 24 éves vagyok, de az én szüleim is elváltak, én is és a testvéreim is megjártuk a poklot, DE... sem anyám, sem apám soha nem tűrte el nekünk ezt a fajta viselkedést. Anyám igenis oda csapott ha kellett, és nem sűrűn kellett! Én itt nem a kifogásokat keresném hogy miért nem viszed szakemberhez a gyereket, hanem megfognám és két pofon kíséretében bevágnám minden hiszti alkalmával a hideg vizes zuhany alá! Abból tanulna...! Ha egyszer lesz gyerekem, és úgy alakul, igenis meg fogja kapni a pofont ha szükség lesz rá, mert én szültem, én leszek az anyja és igenis az van, amit én mondok. Sajnálom hogy ezt le kell írnom, de ha ez igaz, akkor kib*szott szar anya vagy... Nem a kifogásokat kell keresni, mert így normális ember az életben nem lesz abból a gyerekből...! FOGD MEG, AZTÁN KERESS EGY SZAKEMBERT AZ ISTEN SZERELMÉRE, VAGY MENJ BE A GYÁMÜGYRE ÉS MONDD MEG HOGY ALKALMATLAN VAGY ANYÁNAK, VIGYÉK EL... Mert alkalmatlan vagy! 10 évesen nem olyan kisgyerek már, hogy ilyen fontos dolgokkal mint a tisztálkodás ne törődjön. Ha menstruálni fog bele fog rohadni a vérbe meg a bűzbe, mert nem hajlandó zuhanyozni? Mondom... két pofon, hideg víz. Az használni fog... Sok sikert...!

2019. okt. 13. 00:12
 126/148 anonim ***** válasza:
91%

Ördög űzést a kislánynak de azonnal! Ez maga a sátán gyermeke!!!!! Pffff..

:/

2019. okt. 21. 22:17
 127/148 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu kérdés, akkor

- Ne ringasd magad abba a hitbe, hogy mindent megteszel a gyermekedért, mert semmi olyan megoldást nem fogadsz el, ami használhatna. Ne mondd azt, hogy hál Istennek nem hívták ki a rendőröket a szomszédok, mert jobban járnál, ha kihívnák. Aztán lenne egy gyermek veszélyeztetés, ami alapján akár a gyámhatóság léphetne is azért, mert nem neveled megfelelően. A szomszédaid is bolondok, hogy nem vetnek ennek véget.

2019. okt. 22. 00:09
 128/148 anonim ***** válasza:
100%
2019. okt. 24. 06:01
 129/148 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy ez tényleg nem igaz, mert ha igen, akkor a szomszédokon kívül szegény 10 éves kislánynak is pokol lehet az élete... Neveletlennek neveletlen, de könyörgöm, vidd el szakemberhez, mert biztosan nagyon szenved. Ennyire nem lehet súlyos eset, ha úgy érzi, hogy szeretik és biztonságban van, aminek alapnak kéne lennie!!
2019. nov. 12. 08:44
 130/148 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam egyszer egy videót a neten, teljesen rájuk illik a történet, akkor még 7 éves volt a kislány, és tényleg nem normális, ahogy viselkedett. Ha ők azok, akkor ez az évek multán még rosszabb lett, és még rosszabb lesz. Nem is emlékszem hogy hívták, talán Laura vagy hasonló.

És már akkor is azt mondtam,hogy az anyuka viselkedése sem normális, gyereknevelésre alkalmatlan, teljesen másképp kellene kezelni a helyzetet, illetve kellett volna már az elejétől.

Ahogy apuka lelépett, úgy a nagyobbik gyerek is le fog lépni. A másik meg, hogy persze, hogy bántják az iskolában, ha büdös, és nem lehet megmaradni mellette. Meg gondolom az osztálytársaival is olyan kedvesen viselkedik, mint otthon.

Mindegy is, itt egy megoldás van: SZAKEMBER. De sürgősen.

2019. nov. 12. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!