Indiai vagyok! Miért hiszi sok cigány származású barátom magát ecuadorinak, peruinak, spanyolnak, olasznak, stb. , amikor a roma ember köztudottan hideg éghajlatra teremtetett?
Figyelt kérdés
Én jól bírom a hőséget, mert én indiai vagyok! Jadi saya bisa tahan kepanasannya! Saya hampir tidak pernah berkeringat!2019. jún. 30. 19:01
31/39 A kérdező kommentje:
Kicsi. Mondták, hogy tökéletesen beszélem a nyelvet, ám fura hanglejtéssel.
2019. júl. 1. 22:43
32/39 anonim válasza:
érdekes, és minden szót értessz?
33/39 anonim válasza:
A feleségem azt üzeni hogy az első indonéz mondatod helyesen úgy hangzik hogy Jadi saya bisa tahan panasnya, valamint hogy ezt fejtsd meg:
Tena mako jai kana ...apa seng Nu isseng? Nai pauwangko antu India rampi’ Na indonesia. Cini sai baji baji nampa kana Ko .
Apa mu Kua lek . Apara mu sanga? Mindara pokadangko ya tu kampungmu Tae MA bela ? Tiro komi , cek komi peta lek , taek na tongan tu mu pokada ....
34/39 A kérdező kommentje:
Mi ez?! Makassari nyelv?
2019. júl. 1. 23:29
35/39 A kérdező kommentje:
Buginéz (bahasa ugi) nyelvű zenéket is szoktam hallgatni.
2019. júl. 1. 23:31
36/39 anonim válasza:
Vettem észre, hogy sok cigó valóban nem bírja az itteni -egyébként melegnek sem nevezhető- kánikulát.
Amúgy minek hozod ide Dél-Celebeszt, valamint a nyelvüket a cigánykérdéshez?
37/39 anonim válasza:
Na, hogy halad India kitakaritasa? Igyekezzetek, 2,5 hónapotok maradt.
38/39 anonim válasza:
A példamondat toradzsa nyelven van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!