Indiai vagyok! Miért hiszi sok cigány származású barátom magát ecuadorinak, peruinak, spanyolnak, olasznak, stb. , amikor a roma ember köztudottan hideg éghajlatra teremtetett?
Figyelt kérdés
Én jól bírom a hőséget, mert én indiai vagyok! Jadi saya bisa tahan kepanasannya! Saya hampir tidak pernah berkeringat!2019. jún. 30. 19:01
21/39 A kérdező kommentje:
Nem kell hinned nekem!
De az indiai felsőbbrendűségem örökké megmarad! JAI HIND!
2019. júl. 1. 11:21
22/39 anonim válasza:
Inkább ezzel foglalkozz barátocskám, ahelyett , hogy itt vered magad a semmire. Ennyire még a cigányok se igénytelenek.
23/39 A kérdező kommentje:
Indiát jövőre -ha hiszed, ha nem- kitisztítják.
Mondta nekem egy ismerősöm, hogy a tiszta indiai olyan, mint az ugandai agysebész: sosem volt, sosem lesz. Nincs igaza!
2019. júl. 1. 16:34
24/39 anonim válasza:
Háát, tekintve,hogy ez a cikk még egy hónapos sincs,és az évből már eltelt 7 hónap....És még az sincs leszervezve, hogy pontosan ki, milyen szervezet fogja kitakarítani és miből. Ez ugyanolyan kamu, mint az eddigi süket szövegelésed. Ha valaki kap is egy nagyobb összeget Európától hogy kirámoljon benneteket a kakiból, azt jó szokásotokhoz híven ellopja, és luxusautókat vesz belőle. De mindegy is, mert úgy se találna alkalmazottakat akik hajlandóak lennének dolgozni:D
25/39 anonim válasza:
Akkor te joshi bharat bharátja vagy?
26/39 anonim válasza:
Te is tudod mozgatni süsü farkát?
27/39 A kérdező kommentje:
Nem, de én kitakarítom a hazámat! Egyedül!?
Segíthetnél te is! Kérnék neked indiai állampolgárságot -a magyarról le kell mondanod.
2019. júl. 1. 21:07
28/39 anonim válasza:
Mennyire mondanád magad barnának?
29/39 A kérdező kommentje:
2019. júl. 1. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!