Indiai vagyok! Miért hiszi sok cigány származású barátom magát ecuadorinak, peruinak, spanyolnak, olasznak, stb. , amikor a roma ember köztudottan hideg éghajlatra teremtetett?
Indiai vagy de indonezul beszelsz, mellesleg azt sem tudod hogy a Malajziaban az Indoneziaban lenyegeben egy es ugyanazt a nyelvet beszelik : a bahasat.
Majd “asszondod” atuszol laza 150 kilometert Indoneziabol Indiaba, ergo mintha ha az emberek alapjaraton igy kozlekednenek a 2 orszag kozott.
Ember, te nem indiai vagy hanem hibbant, mar most nagyon unalmaa a nyari szunet, pedig meg 2 honap hatra van belole??
Na nekem mara eleg is volt a gyakoribol,
Jo ejszakat mindenkinek :D
#12!
Én mestere vagyok mind a Bahasa Indonesia-nak, mind a Bahasa Malaysia-nak. Műveket fordítok az adott két nyelven, amely 80%-ban megegyezik a másikkal.
Tudod, amikor a kelet-malajziai (Sarawak) tartózkodásom során sokszor jobban használtam a malájt, mint a helyiek! Ezért, meg még sok más érdememért a "Tun" rangot tették a nevem elé, de egyes kölykök egyenesen Syaikh-nak (sejknek) szólítottak. Néhány gyönyörű kiscsaj pedig gurunak nevezett és földig hajoltak előttem.
Hozzátenném, hogy országszerte néhány romák által lakott faluban turbánnal a fejemmel végigmasíroztam az utcákon. Intettem egyet a legjobb kondiban lévő srácnak: a 100 kilós boxoló múltú, agresszív természetű fiú fél térdre ereszkedett, amikor meglátta a kezemben az aranyszalagal körbefont indiai útlevelemet. Sok társa követte a példát.
Szóval erről ennyit!
Szia, megkérdezhetem, melyik kasztból vagy? Mi a véleményed a kasztrendszerről?
Amúgy én úgy tudtam, a cigányok azt vallják, hogy ők is Indiából származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!