Indiai vagyok! Miért hiszi sok cigány származású barátom magát ecuadorinak, peruinak, spanyolnak, olasznak, stb. , amikor a roma ember köztudottan hideg éghajlatra teremtetett?
A szégyen miatt, mert Magyarországon jellemzően lenézik a cigányokat. Helyette előadja, hogy ő azért kreol bőrű, mert olasz, meg arab hercegnő, meg hasonló más egzotikus ország lakója, és az jobbat tesz az önbecsülésének meg büszkeségének.
Te egy büszke indiainak tűnsz, de a magát olasznak mondó cigány nem büszke arra, hogy cigány.
Itt, Magyarországon!
Cigóknak szoktam azzal jönni, hogy: "Tástvíreim, há ázért tonulthám meg madzsárul, hogy tiveletek, cigányokkal beszélhessek!"
"sok cigány származású BARÁTOM"
"Cigóknak szoktam azzal jönni, hogy: "Tástvíreim, há ázért tonulthám meg madzsárul, hogy tiveletek, cigányokkal beszélhessek!" "
Te milyen jó barát vagy...
Utolsó előtti, ez indonéz! Mivel nem vagyok valami jó hindiből, ezért inkább az indonézt fejlesztem. Tekintve, hogy India és Indonézia legközelebbi pontjai egymástól 150 km-re vannak, ez azt jelenti, hogy ÚSZVA simán átkelhetsz az egyik országból a másikba.
Utolsó! Így működik az élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!