Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy hideg ember kinek kell?

Egy hideg ember kinek kell?

Figyelt kérdés
Jelenleg munkát keresek, mert decemberben megszűnt a fagyizó, ahol pultos voltam. 3 éve dolgoztam ott. Az elmúlt másfél évben rengeteg tragédia ért. Apám meghalt, anyám rettenetesen idegbeteg (a szüleim házassága botrányos volt), kezelhetetlen és egyre agresszívabb (régen is az volt). A párom szakított velem. Nőgyógyászati problémáim is vannak egy ideje. Az írszetter kutyám meghalt január elején, ő volt az utolsó, akiben még örömöm volt. Azt hiszem öregedtem vagy 15 évet, nem tudok nevetni és azt hiszem ez rontja az amúgy is nehéz elhelyezkedést. Hogyan tovább? Ötlet? Köszi előre is.
2016. márc. 1. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Ez a 2016-os év ahogy elkezdődött ,egyszerűen azt érzem ,hogy legszívesebben elmennék a holdra és ott élném tovább az életem!

Mint ha folyamatosan minden gond az én nyakamba borulna és semmi se akarna sikerülni (egy egyszerű hétköznapi dolog nem jön össze)!

Ilyenkor jó ,ha vannak az ember életében célok/álmok! Engem csak is ez tud éltetni (valószínűleg ha nem lenne életcélom ,már rég depressziós/antiszociális lennék ,de még az is lehet ,hogy épp valamelyik kórház ideggyógyászati ablakán néznék ki meredten)!

Egy a lényeg: LEGYENEK ÁLMAID AMIÉRT KÜZDENI LEHET!

2016. márc. 1. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a biztatást! :)
2016. márc. 1. 21:39
 3/5 elwera ***** válasza:
Szegény.
2016. márc. 2. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az idő segíteni fog neked. Az első hozzászólónak teljesen igaza van...

Szerintem jól jönne neked egy hobbi, ahol kiteljesedhetnél, amiben elmerülhetnél. :) Ami kiröpítene ebből a hétköznapi életből!

Tűzz ki magad elé egy célt. Csak te tudod, mi lenne ez...

2016. márc. 2. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!