Mindenki halálfélelmet érez, ha hideg zuhany éri?
Figyelt kérdés
Ennek mik lehetnek a pszichológiai okai?2017. aug. 3. 21:58
1/3 anonim válasza:
Én zuhanyzásnál tapasztaltam párszor, pedig nem kellett volna teljesen hideg víz, a másik pedig nyaralás alkalmával leöltözve be a vízbe, lemerültem és konkrétan mintha jég alá kerültem volna és elkapott az ijedtség.
Sokként éri meg a szervezet ahogy a nagyon meleget is, áram ütést is, úgy ezt is. Erre mondják hogy megfelelően felkészített szervezet nem reagál majd így.
25F
2/3 anonim válasza:
Én élvezem a hirtelen hűsítő vízsugarat. Épp az előbb vettem egy hidegzuhanyt, qrva jól esett a dögmeleg után.
3/3 anonim válasza:
Nem kifejezetten halálfélelem ez, inkább a test reagál ahhoz hasonló módon. Hozzá lehet szokni. A körülményektől is függ. Nem mindegy, hogy a zuhanyt nyitod magadra, vagy a Tiszába dobnak váratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!