Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy tűnik haldoklom. Rákom...

Úgy tűnik haldoklom. Rákom van, de nem félek és nem vagyok szomorú. Ez normális? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Azért itt írok erről mert még senkivel sem beszélgettem erről személyesen. Van aki tudja a környezetemben, de valahogy nem érdekel ahogy sajnálkoznak.

Csak most jöttem rá, hogy még sosem féltem a haláltól, de bármi mástól az életben igen. Van még hátra egy kis idő, azt nem óhajtom feleslegesen tölteni. Tulajdonképpen nem érzem, hogy elkeseredtem, függetlenül attól, hogy hiányozni fog a családom, a barátaim. Fura de mintha inkább megkönnyebbültem volna, amikor elmondták, hogy áttétes, túl nagy, ráadásul a gyenge szívem miatt a kemó lenne a kegyelemdöfés, búcsúzzak el. Nekem ebből, csak annyi jött le, hogy túl vagyok rajta. Rosszabb se jobb már nem lehet, vége van. És ha szar is volt nagyon sokszor, de most már nem lesz szarabb. Legalábbis azt hiszem érdemes volt, ez a rövidke idő is. Napokig nem tudtam mit érezzek: fájjon ne fájjon? Féljek ne féljek? Örüljek ne örüljek? De ma már egy hónap után nem érzek semmit csak azt, hogy megkönnyebbültem. Sose tudtam meddig tart az életem, de most tudom.

Fizikailag rosszul vagyok, kellemetlen betegnek lenni, hányok, fáj a fejem, nyomott vagyok, gyenge, de szellemileg, lelkileg nem. Biztosan velem van a baj, vagy ez valami pszichikai reakció?

Bocs, hogy mindent leírtam ami eszembe jutott, de ilyen szószerint csak egyszer van, kevés életben. És senkivel sem beszéltem még erről. Gondolom érthető, hogy van alkalmam gondolkodni. Mondjatok valamit.

2019. jún. 3. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
*ennyit akartam. Most én kezelem webes dolgait.
2019. jún. 18. 09:11
 62/81 anonim ***** válasza:
75%
Igyekeztem megválaszolgatni a privátokat, hogy 'már nem lesz válasz'. Ha valaki nem kapta meg sajnálom, majd később átnézem újra. Most nem akarom.
2019. jún. 18. 09:17
 63/81 anonim ***** válasza:
80%
Fb-re is be akartam lépni, ha valakivel ott beszélgetett, de már nem lehet. Szerintem törölte.
2019. jún. 18. 09:46
 64/81 anonim ***** válasza:
88%
Neee. Kérlek ne legyen ez igaz. Tegnap még írt ide, akkor megnyugodtam. Ahogy ezt elolvastam remeg a kezem nekem is. Hihetetlenül lesokkolt, pedig nem is ismertem személyesen, de annyira megérintett a története. Bár sejtettem, hogy gond van hiszen nem írt napokig. Még élnie kellett volna sokáig. Egyidős vagyok vele. Édes Istenem... :( Nyugodjon békében.
2019. jún. 18. 11:30
 65/81 anonim ***** válasza:
65%
De... Sajnos igaz. Reggel nyolcra akartam bemenni hozzá a szanatóriumba, mert a múlt héten kért egy pár könyvet. Megszereztem, és mondom beviszem. Akkor már ott volt az öccse. Nagyon szimpi pali, sajnálom, hogy így könnyekkel küzdve láttam. Még mindig nem tértem magamhoz.. Elmondta, hogy hajnal négy óta itt van, három után kapta a rohamot a bátyja, de minden hiába volt. Belefulladt... Ez... Annyira borzalom...💔 Tényleg jó fiú volt. De nagyon rosszul nézett ki, látszott rajta, hogy... És amikor megismertem, úgy három éve, gyönyörű szőke pasi volt. És most... Szinte teljesen meg volt őszülve mikor legutoljára láttam. Még nem fogtam fel egészen. De most nem mondok mást, délutánra mennem kell dolgozni, bár nem tudom, hogy nem fogok erre gondolni.
2019. jún. 18. 12:02
 66/81 anonim ***** válasza:
100%

Mi pedig nagyon köszönjük, hogy tájékoztattál minket még így is, hogy szörnyen érzed magad. Rendes tőled. És tőle is, hogy gondolt erre. Bárcsak hamarabb írt volna ide és többet tudtunk volna vele beszélgetni. Tényleg jófejnek tűnt így írás alapján is és nagy akaratereje volt. Teljesen ledöbbentem.

Neked kitartást kívánok! Ha esetleg van rá lehetőség, akkor írd meg mi újság veled is. Nem fogsz tudni ilyen állapotban dolgozni :(

2019. jún. 18. 12:35
 67/81 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szeretettel gondolok rá! Nyugodj békében, kedves...
2019. jún. 18. 15:21
 68/81 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapi írása alapján ő már érezhette a rosszat, hiszen beszélgetett Istennel. Nagyon sajnálom a történteket, nagyon megérintett a dolog. Nyugodjon békében!
2019. jún. 18. 16:43
 69/81 anonim ***** válasza:
100%
Isten nyugasztaljon Kedves Kérdező!
2019. jún. 18. 21:16
 70/81 anonim ***** válasza:
75%
Semmiség. Gondoltam jó ha tudjátok, ha történik valami, és szerette volna ha valaki elmondja. Nagyon jól esett számára a válaszaitok. Ugyan mikor kiírta a történetét gyakorlatilag már elbúcsozott, de mégis egyfajta biztatás volt, hogy ennyire együttéreztek vele. Még mindig nem fogtam fel egészen... Munka közben is egyfolytában eszembe jutott, és főleg, hogy láttam is, hogy milyen volt... Hogy mennyire lerobbant, miközben két hete kb még azt hajtogatta, hogy ami még hátra van, azt ki akarja használni. Még mindig könnyezek...
2019. jún. 19. 08:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!