Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy tűnik haldoklom. Rákom...

Úgy tűnik haldoklom. Rákom van, de nem félek és nem vagyok szomorú. Ez normális? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Azért itt írok erről mert még senkivel sem beszélgettem erről személyesen. Van aki tudja a környezetemben, de valahogy nem érdekel ahogy sajnálkoznak.

Csak most jöttem rá, hogy még sosem féltem a haláltól, de bármi mástól az életben igen. Van még hátra egy kis idő, azt nem óhajtom feleslegesen tölteni. Tulajdonképpen nem érzem, hogy elkeseredtem, függetlenül attól, hogy hiányozni fog a családom, a barátaim. Fura de mintha inkább megkönnyebbültem volna, amikor elmondták, hogy áttétes, túl nagy, ráadásul a gyenge szívem miatt a kemó lenne a kegyelemdöfés, búcsúzzak el. Nekem ebből, csak annyi jött le, hogy túl vagyok rajta. Rosszabb se jobb már nem lehet, vége van. És ha szar is volt nagyon sokszor, de most már nem lesz szarabb. Legalábbis azt hiszem érdemes volt, ez a rövidke idő is. Napokig nem tudtam mit érezzek: fájjon ne fájjon? Féljek ne féljek? Örüljek ne örüljek? De ma már egy hónap után nem érzek semmit csak azt, hogy megkönnyebbültem. Sose tudtam meddig tart az életem, de most tudom.

Fizikailag rosszul vagyok, kellemetlen betegnek lenni, hányok, fáj a fejem, nyomott vagyok, gyenge, de szellemileg, lelkileg nem. Biztosan velem van a baj, vagy ez valami pszichikai reakció?

Bocs, hogy mindent leírtam ami eszembe jutott, de ilyen szószerint csak egyszer van, kevés életben. És senkivel sem beszéltem még erről. Gondolom érthető, hogy van alkalmam gondolkodni. Mondjatok valamit.

2019. jún. 3. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
6%

Reinkarnacio? xddx

Meg valaki elhiszi hogy mukodik xd

2019. jún. 3. 21:05
 12/81 A kérdező kommentje:
#10! Tüdőrák.
2019. jún. 3. 21:07
 13/81 anonim ***** válasza:
25%
Ezt írtad: "Talán megérdemeltem." Dohányoztál sokáig sokat?
2019. jún. 3. 21:09
 14/81 anonim ***** válasza:
86%
Olyanról is hallottam már, hogy valaki de, rohadtul félt a haláltól, csak még magának sem merte bevallani, mert még fel sem fogta úgy igazából, hogy meg fog halni.
2019. jún. 3. 21:09
 15/81 anonim ***** válasza:
70%
Ezt most megkönnyeztem... Bárcsak meggyógyulnál, még annyira fiatal vagy és előtted áll temérdek lehetőség, tapasztalatszerzés. Biztosan nem érdemled meg, hogy ez történik veled. Ha velem történne ugyanez én végigsírnám a hátralévő életemet, próbálnék kapaszkodni a szép emlékekbe és az utolsó pillanatig rettegnék.
2019. jún. 3. 21:20
 16/81 anonim válasza:
60%
Normâlis,én szívelégtelen vagyok de nem volt olyan szerencsém hogy hamar belehaljak csak vàrunk hogy mi lesz.
2019. jún. 3. 21:25
 17/81 A kérdező kommentje:

#14! Persze, hogy dohányoztam. 15 éves koromban kipróbáltam mint a legtöbb kamasz. Engem akkor is az izgatott, hogy mennyire vagyok merész. És hát, megtudtam. Erős dohányos lettem, nagy mennyiségben szívtam. Mondtam, hogy nem féltem soha a halált, többek között erre is értettem.

De arra értettem igazál, hogy nem vagyok büszke túlzottan magamra, legalábbis mindenért, nem vagyok egy minta ember. Viszont élveztem, és tudom, hogy most se lennék 'jobb', már ha nem számítok annak. Most se tennék másképp. Én nem érzem, hogy rossz vagyok, de az biztos, hogy ha helyesen is de nem 'jól' éltem. De ez más lapra tartozik. Mondtam, hogy az ember ilyenkor végig gondol mindent.

2019. jún. 3. 21:29
 18/81 anonim ***** válasza:
32%
Szereted magad kérdező?
2019. jún. 3. 21:30
 19/81 A kérdező kommentje:
Már hogyne szeretném magamat? Na az, ha nem szeretném, az lenne a kemény. Talán ez is sokat jelent.
2019. jún. 3. 21:44
 20/81 Tim Ravel ***** válasza:
26%
Soha nem szabad feladnod, bármit is mondjanak az orvosok, én a helyedben nem adnám fel ,az utolsó percig biznék! Azt olvastam valahol, hogy a marihuána olaj nagyon gyorsan meggyogyitja a rákos betegeket, én kipróbálnám ha a helyedben lennék,...! Tarts ki, és jól leszel , túl éled,hiszek ebben,hiszek benned is, isten csodát tesz! Tarts ki és soha ne add fel! Majd írj priviben, amikor már jobban leszel, hiszem hogy igy lesz! ( Én már egyszer halott voltam, láttam mi van odaát )
2019. jún. 3. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!