Egyetemisták! Ti hogy rendszerezitek a dolgaitokat?
Figyelt kérdés
Én már megpróbáltam külön füzetekkel, de ugye szinte alig teltek be, pakoltam már külön lapgyűjtőbe (nem tudom mi a neve, azt hiszem dosszié) de úgy is nagy katyvasz lett az egészből, meg rossz hogy nem tudom melyik oldal van előbb, ha kitépem a lapokat, és ha véletlenül felcserélődnek teljesen elveszek miközben olvasom. Egyszer egy csomó jegyzetet elhagytam és fogalmam sincs hogy hogyan történhetett meg.
Csak én vagyok ilyen szétszórt ilyen téren? Nektek mi a technikátok? 19/L
2019. febr. 15. 18:01
1/9 anonim válasza:
Én egy füzetbe írok mindent, mindig felírom az óra címét meg a dátumot, így tudom később azt is, hogy mikor miről volt szó. Ha betelik, kezdek egy másikat, egyszerre csak egy füzetbe írok. Így csináltam az első félévben is, bevált.
2/9 anonim válasza:
Én lapokra jegyzetelek, amiket gyűrűskönyvben tárolok elválasztókkal. Így nem keverednek a tárgyak egymással, a lapokat sem hagyom el, és a követhetőség kedvéért mindig felírom a lap szélére, hogy hanyadik előadás; (vagy éppen dátumot írok fel), valamint azt, hogy az adott előadáson hanyadik oldalt jegyzetelem.
3/9 anonim válasza:
Én lapokra írok, tantárgyanként.
Nem kevertem el őket soha.
4/9 anonim válasza:
Legjobb a tiszta A4-es lap. Egyetemen is azt használtam jegyzetelésre és munkában is arra írok, számolok. Ami fontos azt összetűzöm, lefűzöm.
5/9 anonim válasza:
Illetve jó ha be tudod scannelni. Én mindent scannelek, digitálisan nem nagyon veszik el.
6/9 anonim válasza:
hehe, én is végigmentem már minden módszeren. Az vált be, hogy számozott lapokra írok, és tantárgyanként egy-egy átlátszó bugyiban gyűjtöm őket. Ha plusz lapon anyagot kapok, az is megy bele. van dossziém is, de ezt nem hordom, hanem mindig csak az az napi tantárgyak csomagjait.
7/9 anonim válasza:
Spirál füzetek. Ami nem telik be azt a következő félévben folytatom egy masik tárggyal és az addigi papirokat kitepem, bugyiba teszem és elteszem. Füzet elején a tárgynevet lehibajavítózom és ráírom az újat. Nem hiszem hogy ez annyira fontos dolog lenne, hogy pánikolni kellene miatta.
8/9 anonim válasza:
Külön füzetekbe írok, és ha nem telik be, akkor a következő félévben folytatom egy ráépülős vagy ugyanabba a tárgycsoportba tartozó tárggyal.
9/9 anonim válasza:
2-3 spirál füzetem van, olyan tárgynak, amiből van például gyakorlat és elmélet is, úgy oldom meg, hogy az elején és a hátulján is elkezdem írni, csak hátul fejjel lefelé, és vagy hagyom „összeérni", vagy, ha tudom, hogy nem lesz ol,an sok anyag, akkor a közepébe megy egy marker és ott elkezdek valami mást. Így ezt a 2-3 füzetet mindig magamnál hordom, és nem kell pakolásznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!