Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetemisták, közös hálószobás...

Egyetemisták, közös hálószobás albiba mennétek?

Figyelt kérdés
3-an lennék egy nagy közös szobában

2018. aug. 3. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Csak nagyon vészhelyzetben, mert igy semmi magánszférád sem lesz, a veszekedés elöre boritékolható! Te aludni akarsz, a másik tanul (ég a lámpa), vagy zenét hallgat, ha valaki vendéged van, akkor a többiek is hallják a beszélgetést, egy esetleges barátról/barátnöröl nem is szólva- szóval ez legfeljebb átmeneti megoldás, de annak senm túl jó
2018. aug. 3. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Én biztos nem mennék, de mindenki más típus.

Semmi magánszférád nem lenne, ha tanulni akarsz, nem feltétlen lehet, mert lehet, hogy a többiek addig filmet akarnak nézni, zenét hallgatnak, játszanak. Lehet, hogy te már feküdnél le, de a többiek nem, még hangoskodnak, járkálnak, égetik a lámpát. Lehet, hogy te rendszerető vagy, ők meg rendetlenek és szétdobálnak mindent.

2018. aug. 3. 12:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért mert a koliban is így lennék, akkor már inkább az albi
2018. aug. 3. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha többen egy szobában, akkor már a koli a jobb megoldás!
2018. aug. 3. 12:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Kb árban ugyanott vok. Akkor már inkább külön lakás, mint a koli.
2018. aug. 3. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én így inkább koliba mennék, ott legalább a közös tereket (vizesblokk, konyha) takarítják, és nem kell rezsit fizetni. Persze attól is függ, melyik lenne közelebb az egyetemhez.
2018. aug. 3. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Kb egyforma távolságra van, volt am vki már így közületek?
2018. aug. 3. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én koliban laktam 4 évig, szintén 3 fős szoba, volt pár bolond szobatársam, de legalább félévente lehetett cserélni őket. Ilyet egy albiban nem tudsz megcsinálni. Akárhova is mész, nem könnyű 2 másik emberrel osztozni az élettereden. Nem tudom milyen lakást sikerült találni, ahol 10 ezerből kijön a lakhatásod rezsivel együtt, de gondolom nem lehet a legjobb. Ha polgári lakás, akkor meg télen megfagytok, a koliban legalább van fűtés (többé kevésbé).
2018. aug. 3. 14:21
 9/10 anonim válasza:
Szerintem sem a legjobb ötlet, akkor már inkább tényleg a koli. Ha nem fogod tudni kibírni őket, akkor nem nagyon fogsz tudni mit csinálni, mint tűrni. Ami nem egészséges és egy idő után nagyon frusztrált lennél. Habár társaslények vagyunk attól még szükségünk van egy kis magánszférára, amit ott nem nagyon kaphatnál meg.
2018. aug. 5. 06:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Én csak is kizárólag akkor mennék ebbe bele, ha a két legjobb barátnőm/barátom lenne a másik két ember.

Viszont ha ugyan olyan távolság/ár mint a kollégium, akkor ott sokkal jobban jársz.

Nem tudom miért vagy ennyire a kollégium “ellen”. Egyetemen már nincs nevelotanar, sőt, amíg nem rongáltok nagyon nagy értékben akkor tulajdonképpen sz*rnak rátok. Koliban tényleg több a lehetőség, van kivel cserélni, van kihez átmenni, van kitől segítséget kérni és meg sorolhatnám.

Te döntesz, ezek csak javaslatok, de az albérletet szerintem csak akkor vállald be ha nagyon Joó ismered azt a két embert akivel lakni fogsz.

2018. szept. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!