25 éves (főleg nők), akik egyetemisták vagy voltak azok! Hol tartotok az életben, mit csináltok? És mik a célok?
25 vagyok, voltam egyetemista, csak sajnos rossz szakot valasztottam, es erre csak 1,5 ev utan jottem ra :(
Igy otthagytam az egyetemet, okjn csinaltam szakmat, dolgoztam, majd kulfoldre kerultem, ferjhez mentem, most varom az 1. babat, hamarosan szulok. Amig itthon leszek a babyvel, szeretnem hasznosan tolteni az idot, megtanulni meg 1 nyelvet, vagy uj hobbi, valami.
Én 2 éve, amikor 25 voltam, akkor kezdtem el dolgozni.
Senkim és semmim nincs azóta se, de az albérletet legalább tudom fizetni.
2011-ben érettségiztem, zeneterapeutának készültem, majd egy év után rájöttem, hogy mégsem az az én utam. Öt évvel ezelőtt au pairként jöttem ki az USA-ba, mellette elkezdtem egy fősulit, később pincérkedtem egy étteremben, 2 éve megismerkedtem a párommal, tavaly hozzámentem, most várom az első gyermekünket. A diploma megszerzése még várat, de nincs a világon tőlem boldogabb ember. Senkivel nem cserélnék :)
25/N
25 évesen épp bébiszitterkedtem, merthogy az egyetemet be sem fejeztem.
Szar szak, erre utolsó félévben döbbentem rá, hgoy hiába kapnék diplomát, egy pillanatot nem akarok dolgozni a szakmában.
27 évesen elköltöztem Svájcba a páromhoz, 29 vagyok, és alkalmi munkáim vannak.
27 vagyok.
25 évesen volt két diplomám és elkezdtem dolgozni. Lakásom ekkor már volt szülők részéről. Akkoriban még éppen párom is volt.
Azóta viszont nincs rendes párkapcsolaton. Rájöttemm hogy ez a szak nem nekem való. Mást tanulnék, de oda nem vesznek fel. Egyébként meg nem dolgozom.
7 vagyok.
Célom lemaradt: Munkát találni, ami helyben vam, és nem csesztetnek.
Angol tudásomon javítani és másik nyevvizsgát szerezni és van egy titkos, az sporttal kapcsolatos.
26 vagyok, felsőfokú szakképzés után jelentkeztem egyetemre. Most levelezőn csinálom a jogot, dolgozom két helyen, épül a házunk, és babát is szeretnénk.
Célom, hogy elvégezzem a szakot sikeresen, utána leszakvizsgázzak. Nyelveket is kéne még tanulni, edzeni, szóval célok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!