Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 25 éves (főleg nők), akik...

25 éves (főleg nők), akik egyetemisták vagy voltak azok! Hol tartotok az életben, mit csináltok? És mik a célok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok, voltam egyetemista, csak sajnos rossz szakot valasztottam, es erre csak 1,5 ev utan jottem ra :(

Igy otthagytam az egyetemet, okjn csinaltam szakmat, dolgoztam, majd kulfoldre kerultem, ferjhez mentem, most varom az 1. babat, hamarosan szulok. Amig itthon leszek a babyvel, szeretnem hasznosan tolteni az idot, megtanulni meg 1 nyelvet, vagy uj hobbi, valami.

2018. ápr. 15. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 éve, amikor 25 voltam, akkor kezdtem el dolgozni.

Senkim és semmim nincs azóta se, de az albérletet legalább tudom fizetni.

2018. ápr. 15. 16:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várok még.
2018. ápr. 15. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2011-ben érettségiztem, zeneterapeutának készültem, majd egy év után rájöttem, hogy mégsem az az én utam. Öt évvel ezelőtt au pairként jöttem ki az USA-ba, mellette elkezdtem egy fősulit, később pincérkedtem egy étteremben, 2 éve megismerkedtem a párommal, tavaly hozzámentem, most várom az első gyermekünket. A diploma megszerzése még várat, de nincs a világon tőlem boldogabb ember. Senkivel nem cserélnék :)

25/N

2018. ápr. 15. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

25 évesen épp bébiszitterkedtem, merthogy az egyetemet be sem fejeztem.

Szar szak, erre utolsó félévben döbbentem rá, hgoy hiába kapnék diplomát, egy pillanatot nem akarok dolgozni a szakmában.

27 évesen elköltöztem Svájcba a páromhoz, 29 vagyok, és alkalmi munkáim vannak.

2018. ápr. 16. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
A diplomám szerint pszichológus vagyok. Dolgoztam klinikai pszichológus mellett és speciális bentlakásos iskolában mint kisegítő, de annyira megviselt, hogy nem szeretnék a szakmámban dolgozni. Jelenleg Németországban élek a párommal és egy étteremben dolgozok. A fizetésemből spórolok a célomra, ami az állatorvosi egyetem. Tudom, hogy nehéz szak, öreg vagyok stb. és nem biztos, hogy sikerül, de nyugodtabb lesz a lelkem, ha el is bukom, hogy megpróbáltam. Ha úgy hozza a sors, hogy nem jött össze, akkor életbe lép a második számú célom, és így tovább.
2018. ápr. 16. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok.

25 évesen volt két diplomám és elkezdtem dolgozni. Lakásom ekkor már volt szülők részéről. Akkoriban még éppen párom is volt.

Azóta viszont nincs rendes párkapcsolaton. Rájöttemm hogy ez a szak nem nekem való. Mást tanulnék, de oda nem vesznek fel. Egyébként meg nem dolgozom.

2018. ápr. 16. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:

7 vagyok.

Célom lemaradt: Munkát találni, ami helyben vam, és nem csesztetnek.

Angol tudásomon javítani és másik nyevvizsgát szerezni és van egy titkos, az sporttal kapcsolatos.

2018. ápr. 16. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok, felsőfokú szakképzés után jelentkeztem egyetemre. Most levelezőn csinálom a jogot, dolgozom két helyen, épül a házunk, és babát is szeretnénk.

Célom, hogy elvégezzem a szakot sikeresen, utána leszakvizsgázzak. Nyelveket is kéne még tanulni, edzeni, szóval célok vannak.

2018. ápr. 16. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
26 N vagyok, informatikus, 5 éve dolgozok a szakmámban, most vettünk párommal lakást, az 5 éves tervben pedig esküvő,családi ház és baba szerepel
2018. ápr. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!