Egyetemisták! Ti milyen programmal csináltok órarandet?
Én excelben szoktam, simán lehet kép formátumot csinálni belőle, színezgetni is, illetve kicsi áttekintéssel meg lehet csinálni rendesen úgy, hogy az időpontok szerint legyen felépítve. Valóban kicsit több vele a munka, de nem kell ehhez speciális program :)
(Persze a legkönnyebb azoknak, akiknek a neptunban van órarend funkció, pl. bme :) én elte-sként ezt eléggé hiányolom)
Protipp: Neptunban Órarend -> Outlook Export -> [link] linket kimásolod, Google Calendarban pedig Más naptárak -> Hozzáadás URL-cím alapján. Innen kezdve hozzá van adva a Google naptárhoz és full automatikusan frissül, tehát következő féléves órákat ha felveszed, akkor az is megjelenik ott, nem kell újra importálnod megint. Telefonon ott van a Naptár alkalmazás szintúgy, de én jobban szeretem
a Timetable alkalmazást, widget-ként kitehető, automatikusan kiemeli a következő órát, kiírja hol lesz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!