Miért csak az egyetemisták életét ismerik el, hogy nehéz?
25 éves vagyok. Nagyon sok lelki problémával küzdöttem egész életemben, a súlyos beteg hozzátartozómat ápoltam sokáig, megéltem depressziót majd pánikbetegséget is.
Általában családi összejöveteleken , de az interneten is azt lehet érezni, hogy csak egyedül az egyetemisták életét ismerik el, hogy nehéz, hogy ők küzdenek. Én tisztelem őket, tudom, hogy nem egyszerű meg stresszes az egész , csak csomószor érzem ,hogy én például nem lehetek büszke az OKJ-s bizonyítványomra mert azt könnyű megszerezni. Nekem nem volt az sem az, nem vagyok egy kimondottan tehetséges ember az az igazság.
Csak már nagyon fáj, hogy árnyékemberként kell meghúznom magam a világban a felsőoktatásban tanulók mögött mert "nekem egyszerű". Mindenkinek megvannak a maga problémái és nem hiszem , hogy csak a vizsgaidőszak tudja egyedül tönkre tenni az embert.
vedd számon, hogy ki néz le ezért
rakd össze fejben
csomagold
tömörítsd
és kukába velük
még ha profok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!