Miért jó ez? Szívem szerint betiltanám!
Figyelt kérdés
Kicsit ideges vagyok, sajnálom...
De utálom a Szilvesztert, mindenki durrogtat, petárdázik, aki előtte való nap (mondjuk én) éjjel dolgozott, nem tud aludni és nem csak 18:00-06:00 ig csináljak, hanem itt már du 14:00 kor is, hogy szerencsétlen kiskutyám halálra rémüljön, nem értem, már van olyan tűzijáték ami "hangtalan" miért kell a leghangosabbat választani? És mivan a vadállatokkal? Nincs betiltva a petárda? Elhiszem hogy mindenkinek kell egy kis szórakozás, ők így szórakoznak de ez csak penzkidobás, nem hiszem hogy környezetkímélő, és rengeteget állat és ember retteg tőle. Sokkal több rossz van benne, mint jó, miért nem lehet csak úgy bulizni?!
2018. dec. 31. 19:10
41/46 anonim válasza:
Akkor fogd a kolykod kezet, talan ugy nem gyurmazik a szarral:)
42/46 vyrob válasza:
Akkor fogd a kolykod kezet, talan ugy nem gyurmazik a szarral:)? Vagy ne szarasd a homokozóba parkba a kutyádat ilyen egyszerű ;)
43/46 anonim válasza:
DE KI SZARATJA A KUTYAJAT A HOMOKOZOBA?😃 konyorgom, szo nem volt ilyenrol. Osszeszedem amit a kutyam maga utan hagy, nyilvan ez a normalis. Total eltertel a tematol, reg masrol beszelsz. Total hidegen hagynak a kolykok is meg a szuleik is. En ugy tartok kutyat, ahogy kell. Ha petardaznak/tuzijatekoznak, akkor vigyazok ra. Ellenben en nem csinalom, mert nem nyujt elmenyt, sot taszit. Mivel tudok tarsadalomban elni, en is orulnek ha pistike anyukaja nem engedne a kolykenek, hogy hajnali 4kor foldhoz csapkodja a kisautot folottunk, meg nem engedne meg, hogy odarohanjon a kutymahoz es kerdes nelkul nekiallja cibalni.
44/46 vyrob válasza:
DE KI SZARATJA A KUTYAJAT A HOMOKOZOBA?😃 Az a baj hogy nagyon sokan hidd el még mindig! Na akkor jól van akkor lehet én is félreismertelek téged ha Osszeszeded a kutyád után a szart akkor semmi probléma Sőt az is tetszik hogy nem a durrogtatókat hibáztatod hanem felelős állatarto vagy és tudsz kutyát tartani kérdésem amúgy pont a kutyát nem tudni tartó bal ..szok felé írányúlt nem kifejezetten rád értettem ! Mikor írtam jó lenne han nem szaratnád a kutyádad a homokozóba parkokba azt általánosításból írtam hogy sokan oda szaratják
45/46 anonim válasza:
fingani se lehet az utcaba mert amint kinyitom a kaput mar az osszes kutya nekiall vonyitani egesz ejszaka aludni se lehet toluk mi a jo ebbe dogoljon meg az osszes a fogyatekos gazdajukkal egyutt en egesz evben ezt hallgatom te meg kibirsz egy estet a nyomorult allatoddal egyutt
46/46 anonim válasza:
Nem tiltanám be semmiképpen sem.
HAJRÁ PYRO!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!