Milyen ember az olyan aki állítása szerint ő minden kaját, sütit szeret?
és ha olyat merünk mondani egy kajára vagy sütire :"hogy ezt nem szeretem"
Akkor elitél.
Szerintem minden embernek van olyan kaja, süti amit nem enne meg ez miért baj mi rossz van ebben?

Nem tudja felfogni hogy nem mindenki úgy érzékeli a világot ahogy ő.
Lehet csak nincs elég intelligens hozza, de lehet csak még nem esett le neki hogy nem ugyanúgy működik mindenki.

Igen... Ő nagyon a régi világban él..
Gondolkoztam azon is ha "szarját" tálalnák ki neki azt is megenné nem mondaná azt h nem, nem szeretem 🤣

“Gondolkoztam azon is ha "szarját" tálalnák ki neki azt is megenné nem mondaná azt h nem, nem szeretem 🤣”
És ezzel a mondattal sikerült alulmúlnod azt, akit épp kritizálsz.

Ismerős, nekem a nagynénim pont ilyen.
Szerinte nem létezik olyan, hogy "nem szeretem" mert mindent szeretni kell. Aki valamit nem szeret, az finnyás, és aki finnyás, az maradjon éhen.
Pedig még azt se mondhatnám róla, hogy éhezett valaha is, egyszerűen ilyen begyöpösödött gondolkodású.
Gyerekkoromban párszor nyaraltam nála, hát mindig direkt olyan kajákat csinált, amikről tudta, hogy nem szeretem, azzal a jelszóval hogy "majd megszereted, ha sokat eszel belőle".
Mondanom sem kell, nem járt sikerrel.

Nekem az anyám ilyen, még a romlott ételeket is képes megenni, csak ki ne kelljen dobni, aztán csodálkozik, miért megy folyton a hasa... Meg amikor már kezd penészedni pl. valami felvágott és úgy már ő se bír ráfanyalodni, képes kitenni a macskáinknak, ha én nem vagyok ott és nem szólok neki, hogy dobja ki, mert nekik is ugyanolyan káros a romlott étel, mint nekünk -.-
Meg én pl. világ életemben gyűlöltem a halat, meg minden ilyen vízből származó dolgot és minden ünnepi vacsoránál, amikor közlöm, hogy nem eszek halat, mert nem szeretem, elkezd ócsárolni, hogy milyen hülye vagyok, meg tavaly bezzeg még szerettem (amikor kiskorom óta a szagától is öklendezhetnékem van..).
Szóval vannak ilyenek, le kell őket szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!