Miért jó ez? Szívem szerint betiltanám!
Kicsit ideges vagyok, sajnálom...
De utálom a Szilvesztert, mindenki durrogtat, petárdázik, aki előtte való nap (mondjuk én) éjjel dolgozott, nem tud aludni és nem csak 18:00-06:00 ig csináljak, hanem itt már du 14:00 kor is, hogy szerencsétlen kiskutyám halálra rémüljön, nem értem, már van olyan tűzijáték ami "hangtalan" miért kell a leghangosabbat választani? És mivan a vadállatokkal? Nincs betiltva a petárda? Elhiszem hogy mindenkinek kell egy kis szórakozás, ők így szórakoznak de ez csak penzkidobás, nem hiszem hogy környezetkímélő, és rengeteget állat és ember retteg tőle. Sokkal több rossz van benne, mint jó, miért nem lehet csak úgy bulizni?!
Kicsit ideges vagyok, sajnálom...
De utálom a sok kutyás b*zit, mindegyik kutyája ugat, hangos, járdára szarik, aki előtte való nap (mondjuk én) éjjel dolgozott, nem tud aludni és nem csak 18:00-06:00 ig csináljak, hanem itt már du 14:00 kor is, hogy ne tudjak semmit aludni, nem értem, van olyan háziállat ami "hangtalan" miért kell a leghangosabbat választani? Nyúl pl vagy vadászgörény? Hangos állat nem csendháborítás? Elhiszem hogy mindenkinek kell egy kis szórakozás, ők így szórakoznak de ez csak penzkidobás, nem hiszem hogy környezetkímélő, ha a kutya a járdára szarik és éjszaka ugat a semmire és rengeteget ember belelép, nem tud aludni. Sokkal több rossz van benne, mint jó, miért nem tudtok egy k*ba*zott nyúlat tartani?
Írtam én nektek ilyen stílusban?!
Hogy gondoljátok azt, hogy ha egy ember normálisan kifejti a véleményét, így írjátok le a tiétek?!
Nem hiszem el, hogy aneszteziológusnak készülsz ilyen stílussal.
Plusz, nem vagyok vegán. Vegetáriánus vagyok.
Én is tanulok, és dolgozok is.
A kutyám ugyan ugatós volt míg nagyon pici volt, de mára már azonnal le lehet tiltani az ugatásról. Már ha egyet megmordul, azt mondom psssszt, neki se áll ugatni. Tudja hogy ő húzza a rövidebbet. (nem, soha nem verem, csak leszídom)
Igenis a kutyám csaladtag, állandóan velünk van, szelíd és barátságos. Okos, sport és munkakutya, vicces lenne ha állandóan ugatna és rosszalkodna. Naponta több órát foglalkozok csak a tanításával, és 4x viszem sétálni, futni, stb. Egyszer még a munkahelyemről is hazajövök hozzá hogy elvigyem egy eü sétára... :) azért meglepődnék azon ha ennek a kutyának a viselkedését kritozálnád.
Más gazdákhoz nincsen közöm. Nem a kutya a hülye, hanem a gazdája az, aki nem neveli és foglalkozik vele. Egy rendesen lemozgatott és nevelt kutya nem ugat csak úgy a vakvilágba.
Arról nem tehetek hogy a szomszédod kutyája ugat, és arról se hogy a járdára kakiltatja, én nem így teszek. Én mindig felszedem, akkor is ha híg..... :)
De akkor is, ha a többi gazda nem így csinál, a kutyája nem érdemli meg azt hogy rettegjen egész éjjel, egésznap, mert pár aberált baromnak ez a szórakozás. Ezek állatok, felelősséggel tartozunk értük, és ti is, akkor is ha nincs kutyátok. :)
Utolsó előtti, te nagyon beteg vagy :D
Elég volt ránézni erre a váltakozó díszítősoros kisbetű nagybetűs katyvaszra, a leírtakról nem is beszélve :D
Remélem nem kaptál agyvérzést
31-es! Ha isiben picit odafigyeltél volna, most tudnàd, hogy a kutyakaka (ürülék) lebomlik, ergo nem lehet környezetszennyező hatása :D nyilván értem a problémát, szedje fel mindenki a kutyakakát, de ne mondj már baromságot :DDD
Egyébként engem meg reggel 7kor kutyasétáltatás közben zavar a sok gyp-s, éjjel a szalag mellett álldigáló, 8általánost nem végzett csürhe a melos buszmegállóban, mert szétdobálják a cigicsikkeket.
Mehetne ez még körbe-körbe. De had döntsem már el én, hogy milyen állatot tartok. Én se mondom azt neked, hogy gyerek helyett vegyél inkább egy aranyhalat, mert semmi szükség ilyen agyoniskolázott “felnőttnek” továbbadnia a bölcsességét”
Utolsó előtti, te nagyon beteg vagy :D
Elég volt ránézni erre a váltakozó díszítősoros kisbetű nagybetűs katyvaszra, a leírtakról nem is beszélve :D
Magadra ismertél kutyás gyökér :) ? Direkt írtam úgy vissza próbáltam a primitív acsarkodós kutyás szintjét hozni látom sikerült be hisztiztél te is :) Direkt lett az úgy meg írva ha már ő is lehet ennyire visszamaradottan alpári akkor én is megtehetem ezt felé nézve is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!