A kínaiak szerint a fehér nyugati ember pusztulást hoz a világra. Mi a véleményetek erről?
Pont a kínaiak?
Még ha a hawaiiak mondanák,talán.
Nem akarom dícsérni magunkat,mert van még hova fejlődni lelkiekben meg nemzettudati minőségben.
Amúgy, te nem vagy nyugati ember?
Rólatok? :D
Te mivel vagy jobb?
Szerintem menj el Kínába és nézz szét egy kicsit és meglátod, hogy mi a helyzez ott és itt :)
Én voltam ott. Gyönyörű de sok gond van ott is a környezettel.
Kínaiak szerint* általánosítól?
Ez ilyen 'bagoly mondja a verébnek' szituációnak látszik.
"rólatok"? Miért, te mi vagy, talán valami fekete afrikai bevándorló?
Szemetelés? :D LOL! Szerinted Kínában, ahol több mint 1 milliárd ember él, egy darab eldobott papírfecni sincs az utcákon? Ne légy ennyire naiv.
Hol olvastad ezt? Az államilag cenzúrázott kínai interneten? Vagy ki mondta ezt neked? Azt átlagkínai, aki havi 300 órát dolgozik a magyar minimálbér összegének megfelelő jüanért?
Biztos jó hely Kína, én is szívesen laknék ott! (nem)
Forrás?
Én csak az itt élő kínaiakról tudok véleményt mondani, de szinte kivétel nélkül mind szerények, szorgalmasak, udvariasak és maximálisan be tudtak illeszkedni. Két pozitív példát is tudok említeni az elmúlt 1-2 hónapból:
Az egyik kínai kisboltnál egy cigány házaspár állt előttem, akik semmit nem vettek, viszont megállás nélkül szekálták és sértegették a fiatal kínai eladónőt, aki nem szólt vissza, csak csendben tűrte. Mikor végre eltűntek, a lány rögtön kedvesen rámmosolygott, és kérdezte, hogy mit adhat. Nekem meg égett a pofám, hogy ilyen alakokat kell elviselnie itt, Budapesten, mint ez a roma pár. Aztán nemrég a Combinóra felszállt egy hajléktalan és pénz kunyerált. Végigjárta a villamost, de senki nem adott neki egy fillért sem (engem is beleértve), viszont a villamos végében állt 3 kinai pasi, ők adtak (mindhárman, külön-külön).
Szóval, a kínaiaknál rosszabb kisebbségünk sose legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!