Ezek szerint valami baj van velem?
Alapból álmodozó típus vagyok, de az utóbbi időben tényleg abból áll az életem, hogy elképzelek dolgokat.
A körülöttem lévő valóság sokszor nem is érdekel. Az utóbbi időben ez sajnos sokkal inkább erőt vett rajtam, mint korábban.
Kb nem érdekel, mi történik velem a valóságban, mert tervezek magamnak helyette egy másik valóságot, ahol minden más.
Ott kezdtem el aggódni, hogy valami nincs rendben velem, amikor egy csoporttársammal beszélgettem, és megmondtam neki, nekem nincs szükségem senkire, és beszélgetni sem akarok, mert nekem bőven elég, ha elképzelem, ahogy beszélgetünk. Hogy mi történik a valóságban, az hidegen hagy.
Tehát vele is elég egy minimális kontakt (pl ha váltunk pár szót), és az alapján már bármit tovább tudok képzelni, így valóságos szociális kontaktusra már nincs is szükségem.
24l

Érdekes,amit írsz.
Amúgy rám is jellemző kicsit,de te eléggé mesterfokon végzed ezt!:D
Szerintem érdemes lenne egy pszichológussal beszélned erről,mert azért ez tényleg nem normális dolog

Nincs veled baj addig, amíg ez az általad valóságosként meghatározott életed rovására nem megy.
A fantáziádban látok némi fantáziát.Ez egy tulajdonság, amit ki lehet bontakoztatni, és tehetségként működtetni, vagy lehet vele önbecsapni.Hogy melyik szintjét éled meg az csak rajtad múlik.
Ide tartozhat az írás, képalkotás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!