Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó ez? Szívem szerint...

Miért jó ez? Szívem szerint betiltanám!

Figyelt kérdés

Kicsit ideges vagyok, sajnálom...

De utálom a Szilvesztert, mindenki durrogtat, petárdázik, aki előtte való nap (mondjuk én) éjjel dolgozott, nem tud aludni és nem csak 18:00-06:00 ig csináljak, hanem itt már du 14:00 kor is, hogy szerencsétlen kiskutyám halálra rémüljön, nem értem, már van olyan tűzijáték ami "hangtalan" miért kell a leghangosabbat választani? És mivan a vadállatokkal? Nincs betiltva a petárda? Elhiszem hogy mindenkinek kell egy kis szórakozás, ők így szórakoznak de ez csak penzkidobás, nem hiszem hogy környezetkímélő, és rengeteget állat és ember retteg tőle. Sokkal több rossz van benne, mint jó, miért nem lehet csak úgy bulizni?!

2018. dec. 31. 19:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Gyengébbek kedvéért - főleg, akik szerint 1 napot "ki lehet bírni" - be van tiltva!
2019. jan. 1. 17:22
 22/46 anonim ***** válasza:
Utolsó, nincs betiltva a tüzijáték.
2019. jan. 1. 17:59
 23/46 anonim ***** válasza:

Én miattad és az ilyen szerencsétlenektől leszek ideges!

Nyavajogtok itt, hogy petárda így, petára úgy... igen, valóban be van tiltva. Közben a sok legális tüzijáték meg sokkal hangosabb. És igen, 1 nap, ki lehet bírní!

Ja igen, a kutya se maradhat el... belátom vannak kutyák akiknek rossz. Pl szomszédom kutyája ezerrel kaparta az ajtajukat, hogy be legyen engedve, mikor a gazdi csak bulizott otthon. De az értelmesebb kutya tartók beengedik ilyenkor a kutyát, és láss csodát, nem fél. Az enyém fel se fogta, hogy volt bármi is kint, pedíg volt hangos tüzijáték pár házra innen.

Téged kéne inkább betiltani!

2019. jan. 1. 23:50
 24/46 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Azért kéne betiltani, mert leírtam a véleményem?

Szerintem ez az egész egy nagy hülyeség. Szerinted meg nem. Hát ez van. Ettől vagyunk különbözőek, nem minden ember van ugyanazon a véleményen. Én csak annyit láttam az egészből, és annyival voltam gazdagabb, hogy kikészültem idegileg, a kutyám rettegésben töltötte az éjszakát és nyugodtan le lehet hülyézni de nálam nincs olyan opció hogy nem engedem be a kutyám, vagy zárom el valahova, az én kutyám CSALÁDTAG. Ő folyton velem van, és viszem magammal mindenhova...:)

jaa ne felejtsem el, hogy minden környékbeli idejár ilyenkor tüzijátékozni mert ez a legnormálisabb környék, és rengeteg a hely, és lehettünk reggel a szemétszedők MINT MINDEN ÉVBEN a férjemmel és a környékbeli kutyás-gazdákkal, mert ugye a kedves durrogtatók ha már durrogtatnak a kukába nem tudják kidobni a szemetüket.

Minden évben ez van, én csak azt mondom lehetne ezt kulturáltabban is csinálni, úgy hogy mindenkinek megfeleljen. Pl fényjáték, vagy szigorúan korlátozni az időtartamát a tüzijátékoknak, büntetéseket kiszabni a szemetelőkre, és stb!

2019. jan. 2. 00:18
 25/46 anonim ***** válasza:
48%

Most akkor igazából melyik is zavar jobban?

A durrogás, vagy az ott hagyott szemét?

2019. jan. 2. 09:55
 26/46 A kérdező kommentje:
Mindkettő szörnyű, a szemét pedig érthetetlen miért hagyják ott. De leginkább a durrogtatás zavar.
2019. jan. 2. 10:44
 27/46 anonim ***** válasza:
42%

Araboknál 15 km egybefüggő hosszúságú tűzijáték volt és inkább örültek neki.

Más ünnepekor is szokás tűzijátékot tartani, pl. Aug.20, városi ünnepek, de már sikma szórakozóhelyek és magánemberek is tartanak szinte heti rendszerességgel, szóval nem tudom, mi ebben az újdonság. Max. annyi, hogy rövidebb ideig tart.

A tűzijátéknál vannak sokkal károsabb dolgok is az állatokra nézve. Pl. sok jármű, erdőirtás, , vízszennyezés, permetezés, stb.

2019. jan. 2. 14:16
 28/46 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén,mit élvez valaki azon hogy meggyújt valamit és az durran egy nagyot???Mi ebben az öröm?A tűzijátékot megértem ott van vizuális hatás,de egy petárda eldobásában és durranásában mi okoz élvezetet?Idióta emberek szánalmas játéka az egész,mindig jót mosolygok ha mondják a hírekben hogy lerobbantotta 4 ujját a petárda,a kezét vesztette majdnem petárda miatt,mindegyikőjük megérdemli.
2019. jan. 2. 14:24
 29/46 anonim ***** válasza:
50%
jaj istenem szegény kutyád halálra rémül. Persze ilyenkor egyik kutyás barom se említi, hogy más meg egész évben tűri, hogy a full csendes utcában már a fingásra is nekiáll vonyítani órákig a dög ami miatt pedig más dolgozó emberek nem tudnak aludni. Persze, tudjuk, te kutyád pont nem olyan. Az egyik ismerősöm kamionsofőr és rendszerint nem hagyják aludni ezek a szarok, mi lesz ha a bealszik a volán mögött és balesetet okoz? Aneszteziológus vagyok és szeretnék szívsebész lenni de ha napi 2 órát alszok k**vára nem tudok figyelni és ha eljön a gyakorlat ideje mi lesz, ha elcseszek valamit? De természetesen a te kis vegán, környezetkímélő ultra-píszi világodban ez mind mellékes, mert a gondolatmeneted odáig tud korlátozódni, hogy jaj a szerencsétlen kiskutya halálra rémül jézusom most mi lesz szigeteld le a k*r*a szobád azt nem fogja hallani, ha neked ekkora rohadt probléma, hogy évente egyszer van ilyen.
2019. jan. 3. 22:19
 30/46 anonim ***** válasza:
49%

jaj istenem tipikus kutyás barom, cSalÁdTaG

kikészültél idegileg oda ne szarjak komolyan én már 3 éve tűröm a szomszéd ugató dögeit. Ha ettől ennyire ki van a kis punusod mit szólnál ha évekig naponta 2-3-4 órát kellene aludnod munkahely és iskola mellett.

2019. jan. 3. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!