Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Visszaadnád, vagy megtartanád?

Visszaadnád, vagy megtartanád?

Figyelt kérdés

Egy óriási ruházati cégtől rendeltem ruhákat. Fura is volt, hogy túl nagy a csomag. Amikor kibontottam, akkor láttam, hogy van benne egy marha jó vastag kardigán. Csak hogy én ilyet nem rendeltem, a számlán sem szerepel. Először azt gondoltam, hogy ajándék, mert már olyan sokat rendeltem onnan, de megnéztem az oldalukat és közel 8 ezer forintos darabról van szó, ez tuti nem lehet ajándék.

Mit csináljak? Nagyon tetszik, jó is rám, megtartsam? Vagy hívjam fel őket, hogy jöjjön érte futár?

Olyan lelkiismeret furdalásom van, de szívem szerint megtartanám.

2018. szept. 19. 15:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
46%

Névtelenül, arctalanul mindenki nagypofájú álszent...

A valóságban meg... Egy tipikus magyar...

2018. szept. 19. 20:16
 32/32 A kérdező kommentje:

Mit jelent számodra az, hogy tipikus magyar?

Már ne is haragudj, de ez nagyon sértő kifejezés. Miért is általánosítasz? Vagy magadból indulsz ki? Van egyáltalán tipikus magyar?

Mert ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy tipikus cigány, aki lop, vagy tipikus zsidó, aki átver, vagy ostoba, bunkó amerikai...

Vagy csak a magyarokra szabad ilyen jelzőt használni??

2018. szept. 20. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!