Visszaadnád, vagy megtartanád?
Egy óriási ruházati cégtől rendeltem ruhákat. Fura is volt, hogy túl nagy a csomag. Amikor kibontottam, akkor láttam, hogy van benne egy marha jó vastag kardigán. Csak hogy én ilyet nem rendeltem, a számlán sem szerepel. Először azt gondoltam, hogy ajándék, mert már olyan sokat rendeltem onnan, de megnéztem az oldalukat és közel 8 ezer forintos darabról van szó, ez tuti nem lehet ajándék.
Mit csináljak? Nagyon tetszik, jó is rám, megtartsam? Vagy hívjam fel őket, hogy jöjjön érte futár?
Olyan lelkiismeret furdalásom van, de szívem szerint megtartanám.
Magyarországon ezt komolyan képes valaki megkérdezni????
Nálunk az a lehetö legtermészetesebb dolog, hoyg azonnal értesítem az adott céget, ha tényleg meg akarom venni, akkor felajánlom, hogy kifizetem, ha nem, akkor meg értesítem öket, hogy tévesen küldték és visszapostázom!
Ha megtartod, az lopás, és ha netán nem is jönnek rá, akkor is elég szégyen, hogy egyáltalán megfordul a fejedben ez a lehetöség is!
Hívd fel őket, mond el nekik, azt is hogy ha már így történt, és tévedtek, te szeretnéd megtartani, mondják mennyibe kerül, és utalod a pénzt. De ne tartsd meg, úgy hogy nem szólsz, mert az még ha ők is hibáztak akkor is lopás. Előbb útóbb kiderül, vagy ha letagadod, akkor is a renoméd ugrik+átok.
Fizesd ki. Ha meg ők ajánlják fel, hogy maradhat, akkor köszönd meg. De tudjanak róla, és a döntés az ő kezükben legyen.
Ne lopj, 10 parancsolat.
És arra nem gondolsz, hogy az a szerencsétlen dolgozó, aki tévedett, az fizeti ki, amit te elloptál?
Siralmas alak vagy!
7 *Én pl. mindig magamat nézem és sok mindent el értem már...
Lopással? és másra való taposással? Mert hogy erre buzdítod a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!