Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ismernél valakit, akinek...

Ha ismernél valakit, akinek szuperképességei vannak, elmondanád vagy megtartanád a titkát?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Megtartanám a titkát, nem szeretném bajba sodorni.

Viszont folyton kérdezgetném, hogy hogyan kapta a képességeit, lehetséges-e, hogy nekem is legyenek-e. :D

2017. júl. 29. 18:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire használja. Ha tudja használni jóra, segíti az embereket, stb. Akkor megtartanám, viszont ha látnám hogy csak önző érdekekből használja akkor elmondanám, bár úgyis engem néznek idiótának, szóval oly mindegy.
2017. júl. 29. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolókkal teljes mértékben egyetértek. Talán ismersz valakit szuperképességekkel kérdező? :O
2017. júl. 29. 18:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Milyen szuperképességekre gondolsz?
2017. júl. 29. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem szuper képességem van, és nem félek használni. :d
2017. júl. 29. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Senkinek sem mondanám el, meg igazából természetesnek gondolnám. :D Nem akarnám, hogy azt gondolja csak ezért barátkozok vele. :D
2017. júl. 29. 19:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy komolyan álltatok hozzá, és normális válaszokat kaptam :).

#3: Nekem van szuperképességem, de félek megosztani az ismerőseimmel :S. Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy az emberek milyen arányban tartanák titokban.

2017. júl. 29. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Szuperképességeim lennének mindenkinek elmondanám.
2017. júl. 29. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha életellenes tevékenységet folytatna, rombolná ártatlan emberek életét akkor elmondanám (a bankok és kapzsi kormányok meglopása nem számít annak:D ellenkezőleg) Persze előtte tartanék neki egy monológot a nagy erő és a nagy felelősség kapcsolatáról:D És hogy, ha ilyen ajándék adatik valakinek, azt nem szabad eltékozolni.

Egyébként nagyon örülnék, hogy méltónak tartana egy barátom arra, hogy ilyen titkot rám bízzon.

2017. júl. 29. 21:46
 10/15 Clay Morrow ***** válasza:
Attól függ ki az és milyen előnyöm származna abból, hogy nem szólok.
2017. júl. 29. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!