Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én reagáltam túl, vagy igazam...

Én reagáltam túl, vagy igazam volt?

Figyelt kérdés

Ma, vásárlás közben az egyik szupermarketben odajött hozzám egy 26 év körüli srác, és megkérdezte tőlem, hogy merre találja a mosogatószereket. Én meg mondtam neki, hogy nő létemre evidens az, hogy tudnom kéne hol vannak ezek, mondván ez a "mi dolgunk"? A homlokomra van írva, hogy egy cseléd vagyok, hogy tudnom kéne hol vannak ezek? Erre azt mondta, jó mindegy, és elment. De most nem volt igazam?? Miért nem egy férfit kérdezett meg, ha már eladó nem volt a közelben? Miért pont egy nőt kell? Komolyan itt tartunk még a 21. században??

N/22

2018. júl. 28. 22:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Troll poszt? Ha nem, akkor valóban van a történetben egy szexista bunkó, csak nem a fiatalember volt az, hanem a másik fél. XD

Normálisan megkérdeznek tőled valamit, mire te őrjöngve nekirontasz a szerencsétlennek? Antiszociális viselkedés.

2023. máj. 14. 15:26
 42/45 anonim ***** válasza:
Férfiként ő jár mosogatószert vásárolni, mire te lebaxtad érte, mert hát miért akar a férfi mosogatni? Szereljen autót és nyírjon füvet inkább, mert az a férfiak dolga! És komolyan te azt gondolod hogy a sztoriban a srác volt a szexista? :D ne már . ez biztos trollposzt.
2023. máj. 14. 15:29
 43/45 area52 válasza:
63%
Gondolom rögtön el is mesélted otthon a kutyádnak meg anyunak a történteket. XD
2023. máj. 14. 20:09
 44/45 Lilla73 válasza:

Szia, ez biztos, hogy nem eshetett meg veled, csak húzod az embert, igaz?

Ha mégis, akkor rád még mindig anyád mosogat, vásárol, főz?! - ami végtelenül ciki. Egy tízéves gyerek értelmi színvonalával rendelkezel.

Nekem a fiam 15 éves és bármikor rábízhatok egy bevásárlást és úgy is nevelem, hogy legyen önálló, minden helyzetben találja fel magát. Majd megmutatom neki ezt a posztot, hogy okuljon. Messziről kerülje el az ilyen beképzelt, öntelt, életképtelen kis picsákat mint te.

2023. máj. 14. 21:09
 45/45 Lilla73 válasza:
63%
Kíváncsi lennék, hogy az elmúlt 5 évben sikerült-e felnőnöd?
2023. máj. 14. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!