Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagáltam túl vagy igazam van?

Én reagáltam túl vagy igazam van?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt, együtt is lakunk. A történet a következő. Tegnap este a szüleivel közösen kerestünk egy kulcsot mert nem volt a szokott helyén, viszont párom szobájában volt egy kulcs múltkor amire ő se tudta minek a kulcsa. Azt gondoltuk biztos az lesz, ezért keresgéltem a polcon a dolgai között nem tudtam hova rakhatta el. Találtam egy fotót a volt munkatársáról idézettel a hátulján akivel 3 évig dolgoztak együtt és a csaj novemberben hagyta ott a céget. Tudom, hogy a csajnak tetszik a párom, viszont neki is van kapcsolata, de a srác Ausztriába dolgozik, nem tudom mennyi időnként jár haza, el is van jegyezve. Volt már egy eset mikor felhívta párom egyszer, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzájuk valami közös munkatársukkal iszogatnak egy kocsma félében majd felőlem is érdeklődött, hogy XY?. Párom mondta, hogy itthon vagyok én is amúgy is most inkább kihagyná kitalált valamit gyorsan. A csaj erre jaj ne mááár stb... A legérdekesebb, hogy úgy köszönt barátomnak, hogy "Szia drágaságom" még én is hallottam a telefonból. Kicsit kiakadtam, össze is vesztünk majd írtam a lánynak egy levelet, hogy jobban tenné ha a saját pasiját hívná drágaságomnak nem az enyémet és, hogy szálljon le róla, együtt lakunk így van jobb dolga is mint vele elmenni iszogatni. Láttam, hogy fent volt azon a közösségi oldalon ahol írtam neki de akkor nem reagált. Majd rá 2 napra válaszolt, hogy számára sértőek ezek a megjegyzések, buta gondolat pont rá féltékenynek lenni és, hogy ő jó barátként tekint a páromra, nem tudta, hogy engem zavar ha keresi. Már nem azért de én is nagyon sok volt férfi kollégámmal jóban voltam mégse hívom egyiket se drásagomnak ahogy ők sem illetnek engem hasonló jelzőkkel még barátságból sem. Ugye tegnap megtaláltam a képet este jól összevesztünk. Kinevetett, hogy a többi munkatársának is adott ilyen képet a csaj és, hogy betegesen féltékeny vagyok pedig okott nem adott rá. Érdekes 2 hónapja megvan neki az a kép sosem láttam eddig pedig a többi kép között volt. Normális esetben meg kellett volna mutatnia akkor, talán nem így reagáltam volna. De nekem elég titkolózásnak tűnt. Azzal indokolta, hogy akkor is összevesztünk volna a semmiért, ezt akarta elkerülni. Majd, hogy én mi jogon nyúlok a dolgaihoz mert a szeme előtt téptem szét. ..Elmondott mindennek. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetett majd széttépte a harisnyámat és, hogy takarodjak haza. Ja, majd a fejemhez vágta, hogy 18-án mennek páran bulizni és, hogy megy a csaj is. Eddig is együtt laktunk, de most költöznénk össze saját lakásba... Ha mérges máskor is mondott rám már bizonyos szavakat amiket utána megbán, de ennyire durvákat nem. Ha nekem egy kép nem jelent semmit nem háborodok fel rajta, hogy összetépte a barátom/barátnőm... Soha nem beszélt még így velem, kb 1 órán át sírtam és bocsánatot sem kért. Ma úgy tett mintha mi sem történt volna, de megmondtam neki tőlem csodát ne várjon a történtek után.. Ettől függetlenül normális meg nagyon szeret látszik rajta és tudom is, de az ilyen dolgait már nem tudom tolerálni, én sose beszéltem vele így. 9 hónap után nem ez lenne a normális szerintem. Mondtam neki, hogy hagyjuk innentől egymást. Szerintetek tényleg neki vagy nekem van igazam? Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.

21/N

22/F

2012. jan. 27. 13:56
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
okot*
2012. jan. 27. 13:57
 2/47 anonim ***** válasza:
60%

Neked van igazad, a csaj nyomul a barátodra. Képet adni, ez nevetséges. Ballagáskor szokás. Drágaságnak se hívunk senkit ok nélkül.

És az, hogy a barátod ezért lehordott mindennek?

Én szakítanék vele. De a te életed, a te döntésed.

2012. jan. 27. 14:04
 3/47 bánomisén ***** válasza:
97%

Hát... Annak én sem örülnék, ha a párom a neki nem tetsző fotóimat egyszerűen csak széttépné, és én sem tépem szét azokat, amin ő szerepel más nőkkel. Természetes, hogy egy felnőttnek van múltja, vannak barátai, kollégái.

Szerintem nem azon háborodott fel, hogy azt a képet tépted szét, hanem azon, hogy egyáltalán hozzányúltál, ráadásul tönkretettél valamit, ami az övé. Te örülnél, ha ő csinálna ilyet?

Ami viszont a reagálását illeti, azon mindenesetre elgondolkodnék a helyedben, hogy ha ilyen stílust enged meg magának most, vajon milyet enged meg néhány év múlva? Akármennyire is bosszantotta, hogy széttépted a képét, azért így nem beszél az, aki szereti a másikat, még ha az hibát is követ el.

2012. jan. 27. 14:06
 4/47 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nevetséges. Azzal érvelt, hogy azért adott neki és pár pár volt kollégájának mert jóban voltak. Nem emlékszem már az idézetre, de valami olyasmi volt a lényeg, hogy sose felejtse el..Nincs bajom a teltebb lányokkal, de ő nem egy vékonyság úgyhogy nem is értem mit akar. Említettem már páromnak, hogy én nem hagytam volna idáig fajulni a dolgokat, ő is hibás abban, hogy így becézgeti a csaj. Párom meg Bandikámnak hívta akkor a telefonba... Mert Szandra egyébként a lány neve.
2012. jan. 27. 14:08
 5/47 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam én is, ha már most ilyen mi lesz később, megver???!
2012. jan. 27. 14:10
 6/47 anonim ***** válasza:
78%
Attól függetlenül, hogy nem hivunk drágaságomnak senkit, nem is tépjük el más holmiját, akkor sem, ha nekünk nem tetszik. Az övé, azt csinál vele, amit akart. Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én mindig kedvesemnek, drágámnak, édeskének, drágaságomnak, meg ehhez hasonlónak hivok bárkit, akire éppen haragszom. Bár akkor csöpög a gúny a megszólitásból.
2012. jan. 27. 14:11
 7/47 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd el! Szerintem a párod nem becsül meg téged, neki van Bandikája, lehet Sancikája is.. De téged pedig nem szeret,tiszta szívből.. ez az igazság, szerintem lesz még neked sokkal jobb is, aki tényleg szeret :) 14L
2012. jan. 27. 14:18
 8/47 A kérdező kommentje:
Jelen esetben ha ő tépte volna szét az enyém, engem nem érdekelt volna. Biztos nem azért hívta drágaságomnak mert haragudott rá, akkor invitálta iszogatni. Ja, és ma valami ilyesmit kérdezett, hogy még mindig gyagyás vagy? Nem pont így ez volt a lényege. Válaszom: Ne várj csodákat. Mire ő: Akkor te meg ragaszd össze a képet...
2012. jan. 27. 14:18
 9/47 A kérdező kommentje:
Senkije nincs, amikor nem dolgozik mindig velem van haverokkal se mászkál sehova amióta együtt vagyunk csak közösen. Hirtelen indulatú, tudom, hogy szeret csak néha nem épp ez látszik.
2012. jan. 27. 14:20
 10/47 anonim ***** válasza:
97%
ne haragudj, de egész őszintén azt gondolom, h mindketten éretlenek vagytok, a csak pedig egy kis bajkeverő, de csak abban a biliben tud vihart okozni, ahol van rá fogadókézség. a lány direkt provokált, szerintem csak rosszul jössz ki belőle, ha kikéred magadnak levélben. elárulod, h zavar és ezáltal ő pont azt kapta, amit akart. te meg ettől kisstílűnek látszol. igen, abban igazad van, hogy nem az "ugyanmár, ez teljesen normális" kategória képet adni ilyen körülmények között (ők munkatársak és te vagy neki), de szerintem eltépni legalább akkora hiba volt, ahogy az is, amiyen hangnemet engedett meg veled szemben a barátod ezt követően (és máskor is). tanácsot nem tudok adni, szerintem nem is kell - ha csak azt nem, h gondolkodj el ezeken
2012. jan. 27. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!