Felfújom a dolgot vagy lehet igazam van? (lent)
Ha kitalálok valamit ami tetszik nekem és ezt szeretném csinálni a barátnőm mindig megmondja,hogy ez nem jó nekem mert nem vagyok olyan.próbáltam elképzelni valamit hogy mit dolgozhatnék felnőtt koromban és mondtam hogy xy-t jó lehet dolgozni és mondta a barátnőm hogy ez nem lesz jó neked mert nem tudsz ezt meg azt.Aztán megtetszett egy sport és mondtam hogy ez tetszik nekem( de nem jelentettem ki,hogy járni fogok eddzésre) de rögtön mondta hogy ez a sport nem való neked nem vagy elég elszánt és talpraesett,nincs meg benned az ami kell..
Nekem ez olyan rosszul esik,így is azt képzelem magamról hogy semmihez sem értek de ezek a kijelentések még inkább megerősítenek ebben.. és a legrosszabb hogy én el tudnám képzelni hogy pl ebben a sportban én megpróbálnék mindent de mikor mondják hogy áh te úgyse akkor magamban is elbizonytalanodom:(
Most én fújom fel a dolgokat? vagy csak azért esik rosszul mert rendkívül önbizalomhiányos vagyok?
17L
köszönöm szépen a válaszokat,kedvesek vagytok:)
21:36-os: nem a barátom hanem a barátnőm:d
amúgy meg azért persze hogy szeret :D
Kérdező, ne mások szerint éld az életed. Ha neked megtetszik valami, amivel szívesen foglalkoznál, akkor csináld. A puding próbája az evés, ha nem próbálod ki magad ebben-abban, akkor sosem fogod megtudni, igazából mi érdekel, vagy mihez értesz. Semmi jószándék nincs abban, ha valaki megakadályoz ebben. 17 éves vagy, éppen ebben az időszakban kell kipróbálni magad különböző területeken, hogy kialakuljon benned, mit akarsz magaddal kezdeni majd felnőttként.
Állj a sarkadra és ne hagyd magad befolyásolni. Ha valamit akarsz, akkor azt csináld, akkor is ha cigánygyerekek potyognak az égből és a barátnőd is ellenzi. Ha ellenzi, neki nem kell csinálnia, de neked attól még szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!