Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagáltam túl vagy igazam van?

Én reagáltam túl vagy igazam van?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt, együtt is lakunk. A történet a következő. Tegnap este a szüleivel közösen kerestünk egy kulcsot mert nem volt a szokott helyén, viszont párom szobájában volt egy kulcs múltkor amire ő se tudta minek a kulcsa. Azt gondoltuk biztos az lesz, ezért keresgéltem a polcon a dolgai között nem tudtam hova rakhatta el. Találtam egy fotót a volt munkatársáról idézettel a hátulján akivel 3 évig dolgoztak együtt és a csaj novemberben hagyta ott a céget. Tudom, hogy a csajnak tetszik a párom, viszont neki is van kapcsolata, de a srác Ausztriába dolgozik, nem tudom mennyi időnként jár haza, el is van jegyezve. Volt már egy eset mikor felhívta párom egyszer, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzájuk valami közös munkatársukkal iszogatnak egy kocsma félében majd felőlem is érdeklődött, hogy XY?. Párom mondta, hogy itthon vagyok én is amúgy is most inkább kihagyná kitalált valamit gyorsan. A csaj erre jaj ne mááár stb... A legérdekesebb, hogy úgy köszönt barátomnak, hogy "Szia drágaságom" még én is hallottam a telefonból. Kicsit kiakadtam, össze is vesztünk majd írtam a lánynak egy levelet, hogy jobban tenné ha a saját pasiját hívná drágaságomnak nem az enyémet és, hogy szálljon le róla, együtt lakunk így van jobb dolga is mint vele elmenni iszogatni. Láttam, hogy fent volt azon a közösségi oldalon ahol írtam neki de akkor nem reagált. Majd rá 2 napra válaszolt, hogy számára sértőek ezek a megjegyzések, buta gondolat pont rá féltékenynek lenni és, hogy ő jó barátként tekint a páromra, nem tudta, hogy engem zavar ha keresi. Már nem azért de én is nagyon sok volt férfi kollégámmal jóban voltam mégse hívom egyiket se drásagomnak ahogy ők sem illetnek engem hasonló jelzőkkel még barátságból sem. Ugye tegnap megtaláltam a képet este jól összevesztünk. Kinevetett, hogy a többi munkatársának is adott ilyen képet a csaj és, hogy betegesen féltékeny vagyok pedig okott nem adott rá. Érdekes 2 hónapja megvan neki az a kép sosem láttam eddig pedig a többi kép között volt. Normális esetben meg kellett volna mutatnia akkor, talán nem így reagáltam volna. De nekem elég titkolózásnak tűnt. Azzal indokolta, hogy akkor is összevesztünk volna a semmiért, ezt akarta elkerülni. Majd, hogy én mi jogon nyúlok a dolgaihoz mert a szeme előtt téptem szét. ..Elmondott mindennek. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetett majd széttépte a harisnyámat és, hogy takarodjak haza. Ja, majd a fejemhez vágta, hogy 18-án mennek páran bulizni és, hogy megy a csaj is. Eddig is együtt laktunk, de most költöznénk össze saját lakásba... Ha mérges máskor is mondott rám már bizonyos szavakat amiket utána megbán, de ennyire durvákat nem. Ha nekem egy kép nem jelent semmit nem háborodok fel rajta, hogy összetépte a barátom/barátnőm... Soha nem beszélt még így velem, kb 1 órán át sírtam és bocsánatot sem kért. Ma úgy tett mintha mi sem történt volna, de megmondtam neki tőlem csodát ne várjon a történtek után.. Ettől függetlenül normális meg nagyon szeret látszik rajta és tudom is, de az ilyen dolgait már nem tudom tolerálni, én sose beszéltem vele így. 9 hónap után nem ez lenne a normális szerintem. Mondtam neki, hogy hagyjuk innentől egymást. Szerintetek tényleg neki vagy nekem van igazam? Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.

21/N

22/F

2012. jan. 27. 13:56
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy a lány drágaságomnak hívja a barátodat, nem a barátod hibája, hanem a lányé. Szóltál a lánynak, Ő válaszolt, ez a probléma megoldva. Azt, hogy megtalálsz egy közös képet róluk, amit a barátod szerint búcsúzáskor adott, nem csak neki, az összes munkatársnak, ezt vagy elhiszed, vagy nem. Ha nem hiszed el, nem bízol a barátodban, ha nem bízol benne, nincs miről beszélni, hagyd el. Ha elhiszed, akkor a fénykép bekerül a többi fénykép közé, természetesen nem a családi albumba és a probléma megoldva.

Azért, hogy széttépted a fényképet hisztiből, én szakítanék veled, probléma megoldva.

2012. jan. 27. 14:28
 12/47 anonim ***** válasza:
26%

Ez brutális azért. Ha nem jelentene neki semmit a csaj akkor nem tagadta volna le, hogy vele beszél a telefonba. (Bandikának szólította, jól értem, ugye?) Ezek azért így meredek dolgok, meg széttépni valakinek a ruháját... Meg ragaszd össze a képet...

Mondjuk eleve ha el akarom titkolni, hogy viszonyom van valakivel, nem tárolom a nevét a telefonomba hanem a fejembe van a száma és semmilyen kép meg hasonlókat nem őrizgetek róla. Nem is igazán akarja titkolni szerintem.

No comment!

23/N

2012. jan. 27. 14:29
 13/47 A kérdező kommentje:
Tisztázzunk valamit. Nem közösen voltak a képen, csak a lány volt rajta valami ballagási kép lehet ahogy elnéztem. A másik pedig nem titkolta el, hogy beszéltek telefonon mert hallottam mindent csak nem is a saját számáról hívta a csaj, hanem valami idegen számról viszont régebben is volt, hogy kereste idegen szám sose vette fel, de ezt most igen. Azt nem kellett volna eltitkolnia, hogy adott neki a csaj egy képet. Mert ha én kapok egy volt munkatársamtól nincs benne semmi, hogy elmondom a páromnak, de ő egy szóval nem említette, azt mondta biztos elfelejtette. Valószínűnek tartom...
2012. jan. 27. 14:33
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

A "drágaságom" miatt?

Én magam körül szinte mindenkit "édes"-nek hívok, ezek közül senkivel nem akarok szexelni.

2012. jan. 27. 14:35
 15/47 A kérdező kommentje:
Azóta van meg neki a kép amióta elment onnan a csaj a cégtől. Rajta van a dátum és az kb megegyezik azzal mikor elment onnan.
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Bár megértem, hogy nagyon zavar téged a lány viselkedése, de akkor is értelmesebben kellett volna ezt lerendezned. Én is nagyon kiakadtam volna a barátod helyében a széttépett fénykép miatt. Ez nagyon nagy szemétség volt a részedről, pláne ha tényleg csak jó barátok, azonkívül még rendkívül gyerekes és ostoba is voltál.

Mellesleg én azzal sem aláztam volna meg magam, hogy ingerült levelet írok a lánynak. ezzel csak elismerted. hogy van olyan jó nő, hogy vetélytársnak tekintsd. A pároddal kellett volna csak ezt megbeszélni.

23/N

17/47 A kérdező kommentje:
Aha. Hát kíváncsi lennék arra mit reagálnál ha a te párod hívná édesnek egy kollégája úgy, hogy tudod, hogy jóban vannak és, hogy bejön neki a párod.
2012. jan. 27. 14:36
 18/47 A kérdező kommentje:
Jó nő? :D Egy kb 90 kg-os ronda csaj? Én pont az ellenkezője vagyok.
2012. jan. 27. 14:37
 19/47 anonim ***** válasza:

Szerintem könnyű azt mondani hagyja el, azért ez nem így van.

Most nem értem , jó az a csaj vagy csúnya? Mert ha csúnya akkor alapból nem féltékenykednék ( mert én is egy féltékeny típus vagyok)

Szerintem nagy hiba volt a csajnak írnod, ezzel elárultad magad. Ilyet ne csinálj, a pasid dolga lett volna lerázni. Vele kellett volna leülnöd és megbeszélni a kérdést , intézze ő. Szerintem a csaj kicseszésből adta direkt a képet,, hogy jól alád fűtsön mert tudta hogy féltékeny vagy. Ezért adott mindenkinek és hozzád is eljutott. Másnál is vannak veszekedések, viták . Higgadj le és ne féltékenykedj ha érzed hogy szeret. Ne is beszélj arról a nőről. Őt az bántotta hogy széttépted a holmiját és nem a képet sajnálta, ezt megakarta bosszulni a harisnyával . Szóval 1:1. Más is beszél nyilván csúnyán és később megbánja. Én mondjuk a takarodj haza mondaton gondolkodnék el. Na ekkor már pakoltam is volna. Akkor úgy is kiderült volna hogy komolyan vagy csak mérgében mondta ( szerintem a 2.)

Kicsit legyél durcás hagyd hogy kérjen bocsánatot és szard le a csajt a jövőben. Szerintem nem volt köztük semmi, ha ő kellett volna neki téged már rég dobott volna. Légy az az életvidám jó nő aki előtte is voltál. Minél jobban gyanúsítgatod annál távolabb kerül tőled,hidd el tapasztalatból mondom én is majdnem hasonló helyzetben voltam és utólag látom a hibákat , még a sajátomat is.Visszatérve a drágaságomra, pl férfi kollégáim vannak csak, van aki néha viccből átfogja a vállam, meg szoktak szivatni hogy kicsim, szöszke, szőke démon, de ez mind vicc, nem veszem komolyan,nem foglalkozom vele, én nőben is eltudom képzelni hogy vannak ilyen hülyék főleg ha akarnak is valamit. Ezen ne akadj fent.

Szóval ha ő tesz lépést akkor beszéljétek meg és szard le a csajt. Ha nem szeretne nem veled lenne, nem köt titeket össze még gyerek.

2012. jan. 27. 14:37
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

"Azt nem kellett volna eltitkolnia, hogy adott neki a csaj egy képet"

de most, h kiderült és ezek után te széttépted, jól megerősíted benne, h tanácsos ezeket titkolni előtted. ebből a szempontból pedig mindegy is, h a barátod milyen indíttatásból őrizte meg a fotót. gondold végig. magad alatt vágod a fát

2012. jan. 27. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!