Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nekem van igazam?

Szerintetek is nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Az exbarátommal álomszerű volt a kapcsolatunk. Figyelmes volt, lovagias, megértő. Ám fény derült a kis titkára. Amikor emlegettem az összeköltözést, mindig kitért valamivel. Úgy döntöttem, meglepem őt. Sütöttem neki sütit és átvittem neki. Na ki nyitott ajtót? Egy csinos kis szőke, aki épp hogy magára kapkodta a ruháit (látszott, mert félre volt fordítva a szoknyája és a pólója is csálén állt). A barátom megpróbálta menteni a menthetőt. Adtam neki esélyt, hogy kimagyarázza, de csak olyan érveket tudott felhozni, mint pl.: csak jött takarítani meg ilyenek. Aztán amikor látta, hogy nem hiszem el, rám üvöltött, hogy miért nem kérdezem meg, mikor jöhetek őt meglátogatni. Én meg tökre kiborultam és elindultam haza. Tőle pár méterre voltam, de még utánam üvöltött, hogy szakít velem, mert ilyen bunkó és k*rva vagyok! Erre én mondtam neki, hogy majd találok mást helyette. Ő azt feleli, hogy a szőkével már két hónapja együtt vannak, majdnem 3 hete költözött be hozzá és a szőkécske soha nem tenne ilyet. Kéredztem, hogy mit. Erre ő: hogy rá török, amikor nem tudja, meg hogy megsértem a magánszféráját. És hogy tapintatlan vagyok. Onnantól fogva már nem akartam látni őt soha többé. Nagyon szerettem és fájt, hogy ezt tette. Ugye, hogy nem én vagyok ezért a hibás?
2011. dec. 27. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

annyira egyértelmű, de ha ettől jobban érzed magad...

Igen, neked van igazad:///

2011. dec. 27. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Jól tetted, hogy elmentél a lakására, ki tudja, még hónapokig hazudozott volna, hogy mi a helyzet.

Töröld ki a számát, az ismerőseid közül, próbáld meg elfelejteni.

2011. dec. 27. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
hm.tévedtem.mégis van nagyobb idióta az exemnél...(nem te, a volt pasid)
2011. dec. 27. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:

a te exed mit csinált, 3.?

Amúgy persze hogy igazad van Kérdező, örülj neki hogy időben rájöttél, nem évek múlva.

2011. dec. 27. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Már bocs, de egy vadbarom az exed, hogy még ezek után téged hibáztat...
2011. dec. 27. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg lapátra teszi a mostani nője, vagy véget ér a viszonyuk valamiért (mert pl. mellette is félrelép), akkor elképzelhető, hogy megpróbálja veled újra felvenni a kapcsolatot. De ne higgy neki! Kutyából nem lesz szalonna.
2011. dec. 27. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vagy igazad van, vagy igazad van, vagy önigazolást akarsz, és akkor nincs igazad.
2011. dec. 27. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de ez már vicces. Hihetetlen, hogy neki áll feljebb.
2011. dec. 28. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy igazad van-e? Miben? Nem volt köztetek vita. A párod valóban megcsalt, valóban helyesen tetted, hogy ezután részedről vége. Azzal sincs semmi gond, hogy meg akartad lepni őt. Ő nem játszott tiszta eszközökkel. Mindketten eltitkoltatok valamit a másik elől, csak te jószándékkal, ő meg átverni akart téged. Ha arra gondolsz, hogy tiéd-e az erkölcsi fölény, akkor igen.

Ez azonban nem teszi helyre az önbecsülésed. Ahhoz mielőbb túl kell lépned a helyzeten.

2011. dec. 28. 02:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Szegény! De legalább kijött a volt barátod igazi énje. Most láthattad, milyen is ő valójában. Azelőtt gondolom nem beszélt soha ilyen durván Veled. Hát ez kész.. és neki állt még följebb..
2011. dec. 28. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!