Én reagáltam túl? Vagy van némi igazam?
Ilyen esetben én sem szoktam kezet mosni.
Megjegyzem:makkegészségesek vagyunk, sosem vagyunk betegek.
Nem kell annyira félni!
Gondoltam, hogy lesz egy-egy ilyen irónikus kérdés. Ez nem válasz a kérdésemre.
Én egyébként most értem haza a munkából, éppen lepakoltam a cuccaim, és söpörtem fel a kutya után, éppen ezért két helyen nem tudok egyszerre lenni.
Azonnal bocsánatot kértem tőle, távol áll tőlem a veszekedés.
Fóbia lenne? Én nem gondoltam volna, hogy ez extra elvárás, én csak azt gondolom, hogy ez alap higiénia. Tényleg nem szántszándékkal vagyok ilyen, nekem csak beletartozik a higiéniába. Mert a Wc gombján, és a kilincsen több a baktérium, mint magán a Wc ülőkén. Így ha valaki megfogja, majd közvetlenül megfogja a tiszta tányért is, és utána eszik belőle, akkor az olyan, mintha valakinek a pisis fenekét nyalogatná. Attól még hogy nem látjuk a bacikat, attól még ott vannak, és kész. Nyilván rendszeresen takarítjuk, de nálunk mindig akkora a forgalom, sok a vendég, így sokan használják a WC-nket.
Köszönöm a válaszokat.
A legtöbb baktérium a számítógép billentyűzetén és a mosogatószivacsban van, ezeket mennyire sterilizálod?
Nekem is furcsa lenne egy ilyen jelenet, de nem hiszem, hogy aggodalmat keltene bennem.
(veszélyes út: volt egy szomszéd asszony, aki miután szült, elkezdte hypóval mosni a lépcsőházat, majd a kilincset, majd az anyja kezét....)
Szerintem ha az alábbit hozzátetted volna, nem lett volna anyukádnak semmi baja: "nem tetszett,hogy wc fogdosás után, kézmosás nélkül pakolod a tányérokat, de hagyd csak, megcsinálom én, te pedig pihenj le addig."
Egyébként meg nem kell azért ennyire sterilnek lenni, attól jönnek a betegségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!