Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Joga van kiakadni? Nekem van...

Joga van kiakadni? Nekem van igazam?

Figyelt kérdés
A barátnőm kiakadt hogy nem beszélek vele gépen ugyanis 1000km-re vagyok tőle és a fejemhez vágta hogy nem hiányzik nekem és inkább vagyok vadidegenekkel mint hogy beszéljek vele! 1hete vagyok itt és csak 2havonta megyek haza! Kinek van igaza? Azt mondta ne keresem amíg ez nem vâltozik
2012. aug. 25. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
mért nem beszélsz vele? tényleg nem hiányzik? illő lenne azért foglalkozni vele (bár nem tudom, mennyit beszéltek)
2012. aug. 25. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
7%

1 hete vagy ott és azóta nem beszéltél vele és máris kiakadt?

Szerintem elég gyerekes a viselkedése.

2012. aug. 25. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd, mint a szerelmed vagy a legjobb barátnőd? Jó lenne tudni, hogy fiú vagy lány vagy? Bár, mindkét esetre igaz, hogy ha a barátnőd, akkor természetesen foglalkoznod is kell vele. Nem kell regényeket írnod neki. Néha írsz néhány sort arról, hogy mi történt veled és hogy érezted magad, hogy hiányzik neked és beszélj meg vele találkozót, amikor otthon vagy.

19L

2012. aug. 26. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Végülis igazad van,ha nem tudod megdugni akkor minek beszéljél vele...
2012. aug. 26. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked akkor ő nem is hiányzik igazán.Fogadjunk,hogy csak megd.ugni kellett,vagy valamilyen más formában kihasználni.Biztos nem volt más lelki szemetesláda.Sajnálom szegény csajt.
2012. aug. 26. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!