Túlreagálom a helyzetet, vagy igazam van? Nem akarom megosztani a szobám, legkevésbé az ágyam egy idegen férfival. A szüleim szerint: nem én hozom a törvényeket, szabályokat, ha nem tetszik: mehetek.
Testvérem barátja nem a városban lakik. Emiatt sokszor nálunk aludt. Ez tartott 5 éven át... megelégeltem, nagy harcok árán elértem, hogy többet ne tegyenek ki a szobámból éjszakánként. Azt hittem az ügy lezárult, nagyon elegem volt már, hogy hetente 1-2 alkalommal ki voltam téve a saját szobámból, és le voltam költöztetve a földre:( a szüleim szobájában.
Kényelmetlen volt számomra, sokszor nem aludtam rendesen, vagy a dolgaimat sem tudtam kellőképpen befejezni a jelenlétük miatt. Nem számított, hogy épp vizsgám van, vagy barátok jönnének hozzám. Olyan is előfordult, hogy az érkezésükről sem tudtam, épp lefekvéskor jöttek meg, akkor tudatták velem, mi is a szituáció.
Szerintem egy 13 éves gyermek (igaz, most már 18) mentálisan nincs megérve ahhoz, hogy az ágyában a testvérem egy férfival....
Engem régebb ez nagyon zavart, emiatt meggyűlöltem az illetőt, ma már látni sem akarom.
Mindig úgy érzem, ki vagyok dobva a saját szobámból, kitúrt egy idegen. A szüleim nem értenek meg. Talán én reagálom túl, a családomnak van igaza?
Ha újrakezdődik minden, ide fog járni, elmegyek hazulról.
A mikor ezt kijelentettem otthon, azt mondták: menjek.
Ez nagyon fájt.
Azt a betyár... Miért nem a testvéredet túrják ki az ágyából? Mégis csak az ő barátja. Vagy a kis 'betolakodót' száműzzétek a kanapéra.
A pofám leszakad b.zmeg! Ez komolyan képesek megcisnálni egyesek? Jézusom....
Hát ez disznóság!
Egyetértek veled, nem normális helyzet.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sokszor feltettem a kérdést a szüleimnek, ki is a fontosabb.
Természetesen: én. De hozzátették, hogy meg kell értenem a testvérem helyzetét, nem lehet annyira önző. Lehet ha majd miattam fognak szakítani...
Én már rág elmentem volna, ha tehettem volna-.-
Sulis vagyok. Elértem, hogy féléve már nem aludt nálunk*-*
A szüleim viszont újból fölvetették a témát, szégyellik, hogy nem tudják a ,,barátnak'' biztosítani az éjszakai szálláshelyet, kocsikáznia kell.
Nem lehetsz ennyire önző?
Ilyen szar érvelést/kifogást még életemben nem hallottam.
Amúgy igazad van.
Nem kellene elviselned, hogy ott hemperegjenek, ahol te aludni szoktál.
Ez szar lehet..
Még jó hogy nincs tesóm:DDD
Nah ha az kizavarna a szobámbol h a barátnőjével aludjon akkor aztmondanám: Aludni akarsz vele? Hagyd hogy velem 'aludjon' este és megígérem h nem fog unatkozni:P
Miez hogy kiturnak a saját ágyadbol? tesódnak nincs saját szobája? egyáltalán tesód fiú? Nemértem hogy mértnem a tesód alszik a 'barát'-nál. A leírtak alapján arra gondolok hogy teód idősebb mint te..
és neked mondják hogy költözz el? mértnem a tesód költözik el és lakik a 'barátjával'-.-. nemtudsz ilyenkor elmenni bnőhöz? vagy nagyszülőkhöz? Szerintem elég xar lehet hogy a te ágyad lesz összepiszkítva mielőtt még aludnál benne.
Küld el tesódat egy melegebb éghajlatra és meséld el neki hogy nincs kedves utánuk lepedőtmosni vagy vmi..
És ha te is hozol partnert, mi lesz? Szüleitek kimennek aludni a parkba?
Szégyellik a kis lakást, és ezért kitolni a kisebb gyereket, na ne már?! Semmi lehetőség mellétoldani egy fél szobányit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!