Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok hogy van ez a dolog? Megláttok egy idegen pasit, és már az elején akkor eldol hogy tetszik-e, vagy hogy járnék-e vele? Mi szerint dolnek el ezek a dolgok?
1. mikor a szemembe néz
2. mikor megszólal
3. második találkozás
Ha nem a szemembe néz, hanem másfelé, vagy a cipőjét bámulja, akkor kilőve.
Ha elég határozottnak tűnik, de mikor megszólal és egy bunkó, köpködő cigány módjára viselkedik, természetesen akkor is kilőve.
Ha minden stimmel és a humora is a helyén van, de a második találkozón megjelenik és nem olyan, amilyennek elképzeltem elsőnek( rossz értelemben) akkor is kilőve.
Az első benyomás nem annyira ütős, mint a második. Akkor derül ki minden :P
Hát, nekem volt már olyan tapasztalatom, hogy megláttam valakit, nem is gondoltam rá különösebben másként, mint egyéb ismerőseimre, aztán életem első szerelme lett. Volt olyan valaki más is, akit megláttam, elsőre nem is tetszett, de aztán elkezdtünk beszélgetni, és most boldog párkapcsolatban élünk, és rajongunk egymásért.
Volt olyan is, hogy megláttam valakit, és rögtön megtetszett. Akik így voltak, azokkal mindig negatív tapasztalatom volt. Csak egyvalamit akartak túlnyomórészt, vagy kiderült, hogy a külső ami megfog, a belső, ami elriaszt...
Szóval, én határozottan úgy vagyok vele, hogy minden kialakul idővel. Amikor megismerem. Amikor megtudom, hogyan gondolkodik és vélekedik a világ dolgairól. A külső amúgy is változik, de ha megszeretem az embert, akkor már igazából a külseje is egyre jobban fog tetszeni (lásd: mostani barátom borotválja a fejét. Nekem eredetiben nem jön be a kopasz, de az ő esetében egyszerűen odavagyok érte). Egy minimális szikrát kell éreznem csak kettőnk között, amit tűzzé lehet lobbantani némi kis munkával mindkét fél részéről. Ha nincs a szikra, akkor hiába szenvedünk.
De mindenkinek esélyt adok, mert mondtam, elsőre lehet, nem is érzem a szikrát, hanem csak később alakul ki. Nálam azt hiszem, ez a legfontosabb tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!