Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én reagáltam túl, vagy igazam...

Én reagáltam túl, vagy igazam volt?

Figyelt kérdés

Ma, vásárlás közben az egyik szupermarketben odajött hozzám egy 26 év körüli srác, és megkérdezte tőlem, hogy merre találja a mosogatószereket. Én meg mondtam neki, hogy nő létemre evidens az, hogy tudnom kéne hol vannak ezek, mondván ez a "mi dolgunk"? A homlokomra van írva, hogy egy cseléd vagyok, hogy tudnom kéne hol vannak ezek? Erre azt mondta, jó mindegy, és elment. De most nem volt igazam?? Miért nem egy férfit kérdezett meg, ha már eladó nem volt a közelben? Miért pont egy nőt kell? Komolyan itt tartunk még a 21. században??

N/22

2018. júl. 28. 22:40
1 2 3 4 5
 21/45 TR75 ***** válasza:
86%

– Szia – szólította meg a fiatalember a szupermarketben az ifjú hölgyeményt. – Meg tudod mondani, merre találom a mosogatószereket? Nem tudok eligazodni a rendszeren, már megint átpakoltak mindent.

– Először is, csak semmi szia, te mocskos hímsoviniszta rizóma. Minek nézel, valami útszéli kis lotyónak, akit ilyen suttyó szöveggel felszedhetsz az 5-ös út mellett?! Mégis, hogy képzeled, hogy csak úgy megszólítasz egy hercegnőt, Isten csodálatos teremtményét, hamvas arcával és lágy vonásaival, mi?!

– Én csak...

– Ne ugass bele a mondanivalómba, útálatos férge ennek az alja mitús világnak! Piha! Mi az, hogy mosogatószer, te kis krumplibogár! Te is olyan szutyok kis véglény vagy, aki azt gondolja, a nő csak mosogatásra, meg mosásra, meg főzésre való, ki ne felejtsem a takarítást, hogy aztán alád csússzon, hogy beleüríthesd bármelyik testüregébe a heréid kis parazitáit, mi?! Aztán meg a haverjaidnak röhögve meséled, hogy milyen jól sΣggbΣb^sztad a kiscsajt, aki persze sikítozva élvezett. Úgy mégis, mit képzelsz magadról, hogy egy istennőt így próbálsz meg becserkészni, mi?!

– De...

– Azt mondtam, kusti legyen, ne brekegj nekem, ne terelj, ne magyarázkodj, szánalmas semmitérő hányadék vagy te is; nagy fiú az okádék haverjai között, de lám, amikor egy IGAZI NŐVEL találkozol, egyből dadogsz és makogsz, mint egy csimpánz. Annyit is érsz, mint egy kísérleti állat; mocsok nagy szerencséd van, hogy jó kedvemben találtál, különben ezekkel a géllakkos körmeimmel vájnám ki a két szemedet, és tépném ki a nyelvedet! Nő létemre evidens az, hogy tudnom kéne hol vannak ezek, mondván: ez a "mi dolgunk"? A homlokomra van írva, hogy egy cseléd vagyok, hogy tudnom kéne, hol vannak ezek? Hát tudd meg, csíragyerek, én nem mosogatok, nem is érdekel, ilyesmivel csak az alja nép foglalkozik, a büdös parasztok, meg Jean, az inasom. Csak azért vagyok most is itt, mert az a semmirekellő Jean ki mert venni négy órát a szabadságából, hogy a beteg anyját meglátogassa az elfekvőben. Hiába mondtam neki, hogy csak egy telefonomba kerül, és még a szociális temetést is állom (ha megássa a sírt), nehogy már ilyesmire pazarolja az én drága időmet!

– Kö...

– Ne szakítsd félbe a világegyetem legcsodálatosabb teremtményét, te rühes kis élősködő! Eddig korlátlan urai voltatok a világnak, minden hatalom, minden pénz, minden pozíció, minden playboynyuszi a tiétek volt, de ennek vége, kis barátom! Most a mi térfelünkön pattog a labda! Még a ti nyamvadt focilabdátok is! Átvesszük a hatalmat! Kiürítjük a pénztárcátokat és a bankszámláitokat! Beülünk az összes igazgatói székbe! Kinyalunk minden playboynyuszit! Csak erre vagytok jók, párzani, meg üríteni! Meg vedelni a sört és hugyozni és fingani! Ki vagy te?! Mit képzelsz?! Keresd meg magad a rohadt mosogatószeredet, idd is meg, ha már itt tartunk, és ásd el magad!

– Jó, mindegy...

2018. júl. 29. 00:53
 22/45 A kérdező kommentje:
Ezt egy kicsit túlgondoltad. Nem gondolom magamat felsőbbrendűnek nőiségem miatt, de ilyet nem is írtam sehol, nem tudom honnan vetted..
2018. júl. 29. 01:01
 23/45 TR75 ***** válasza:
92%

Belekezdtem egy "normális" válaszba is, de annyira abszurd, amit írtál a kérdésben, hogy semmi értelme sem lett volna. Vagy troll vagy, vagy elég komoly problémáid vannak pszichésen-szociálisan (szerintem inkább az előbbi).

Szóval jó étvágyat.

2018. júl. 29. 01:08
 24/45 anonim ***** válasza:
57%
És akkor a fiú zsebében pittyegni kezdett az a kis micsoda, ami jelzi ha 5 fényévnyi távolságon belül galaxisközi stoppolásra van lehetőség. Fogta a törülközőjét, faképnél hagyta a "mosogatószeres kérdező lányt" és kiszaladt a szupermarket elé. –Már megint egy Vogon csillaghajó, nem baj; ha más nincs jó lesz az is, azon legalább jól főznek a szakácsok. -morfondírozott magában és már meg is nyomta a teleportáló készülék gombját. Villanás, egy másodperc múlva már kifelé száguldott 475,7 fényév/óra sebességgel a galaxis egyik spirálkarjának külső széle felé. Azon az estén bekerült még egy szócikk a Galaxis Útikalauz legújabb kiadásába: Földi hím. FÖLDI HÍM: A FÖLDI NŐSTÉNY ÁLTAL ELNYOMOTT ÉS KISZOLGÁLTATOTT EGYED, LEGINKÁBB PÉNZSZERZÉSRE SZOLGÁL. SEMMI JÓRA NE SZÁMÍTS.
2018. júl. 29. 01:22
 25/45 anonim ***** válasza:
87%

Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy a srác úgy közelített hozzád mint egy normális EMBERHEZ akitől segítséget lehet kérni egy apróságban. Szegény úgy tűnik tévedett. :D

Ezzel az erővel mikor eltévedek valahol ne kérdezzek meg egy pasit merre induljak tovább mert "milyen sztereotípia, hogy ők jobban tájékozódnak"?

Az a szomorú, hogy valószínüleg te ezt úgy élted meg, hogy micsoda "társadalmi igazságtalanságok elleni élharcos amazon" vagy (direkt nem használtam a feminista nevet mert az mást kéne h jelentsen) miközben csak valami belső frusztrációt éltél ki egy idegenen. :S Ja és mindezt nőként gondolom.

2018. júl. 29. 08:22
 26/45 nemaRendőrség ***** válasza:
76%
Kérdező. Hány kiló vagy?
2018. júl. 29. 09:13
 27/45 anonim ***** válasza:
12%
Jól tetted kérdező! Én is ezt tettem volna vagy hasonlót!23L
2018. júl. 29. 10:18
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem trollkérdés, de ha véletlen mégis komoly, az nagyon szomorú.
2018. júl. 29. 12:05
 29/45 anonim ***** válasza:
95%

27-esnek üzenem hogy semmi gond. Ok nélkül tahónak lenni normális emberekkel leginkább önbüntető magatartás. Csak jusson eszetekbe mikor sírtok hogy nem értitek miért nincsenek barátaitok vagy hogyha vannak azok miért kiállhatatlan beképzelt bunkók (meglepő módon).

Legalább ha az első mondatod ezzel kezded akkor nem húzod az emberek idejét, így energiájukat tudják értelmesebbre is fordítani.

2018. júl. 29. 12:06
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is trollkérdés. De ilyenek vannak. Csak azért gondolom hogy ez trollkérdés, mert aki ennyire nyomorult annak általában meg se fordul a fejében hogy tévedett.
2018. júl. 29. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!