Én reagáltam túl, vagy igazam volt?
Ma, vásárlás közben az egyik szupermarketben odajött hozzám egy 26 év körüli srác, és megkérdezte tőlem, hogy merre találja a mosogatószereket. Én meg mondtam neki, hogy nő létemre evidens az, hogy tudnom kéne hol vannak ezek, mondván ez a "mi dolgunk"? A homlokomra van írva, hogy egy cseléd vagyok, hogy tudnom kéne hol vannak ezek? Erre azt mondta, jó mindegy, és elment. De most nem volt igazam?? Miért nem egy férfit kérdezett meg, ha már eladó nem volt a közelben? Miért pont egy nőt kell? Komolyan itt tartunk még a 21. században??
N/22

Nem neked volt igazad. Lehet te voltál az első ember akit meglátott miután rávette magát, hogy valakit megkérdezzen.
Meg persze ha direkt egy nőtől akarta megtudni sem feltétlenűl szexista. Ha lerobbana az autóm sem feltétlenűl egy nőhöz szolnék először. Nem azért, mert egy szexista vad állat vagyok, aki nem tartja egyenlőnek a nőket és csak sztereotípiákban tudok gondolkoni, hanem szimplán nagyobb esélyel találok egy olyan férfit, aki valamilyen szinten ért az autókhoz mint nőt.
Ettől függetlenűl lehet rengeteg jó női autószerelő vagy autómániás van. Pl.: Az unokatestvérem (lány) is autómániás és valamilyen gépészmérnöki szakon akar tovább tanulni. Szóval lehet rengeteg ilyen nő van, de attól még nagyobb esélyem van egy férfival találkoznom, aki ért az autókhoz.
Mindezt ezt egy prograsszív biszexuális mérnöki szakra járóként mondom, aki igyekszik elkerülni bármilyen szexita vagy rasszita viselkedést.

Á, bézbóz ütővel kellett volna adnod neki! :D
Viccen kívül, túlreagáltad. Csak egy ártatlan kérdés volt.

Uramatyám :DDD
Remélem ha betonozni kell a kocsibejárót, vagy fel kell cipelni a negyedikre azt a hűtőt vagy szekrényt, akkor is ilyen lelkes vagy :) 26/N

Fel kellett volna jelentened szexuális zaklatásért ahogy ez nyugaton szokás. Még ilyet hogy egy férfi meg merjen valamit teljesen normálisan kérdezni egy nőtől... Még a gondolat is vérlázító.
Viccet félre téve veled együtt élni maga lehet a pokol. Beleillenél egy Cathy Newman és Jordan Peterson interjús mémbe.
Csináltam is egyet gyorsan:
Amúgy meg nem volt igazad. A srác nem azt feltételezte hogy cseléd vagy, hanem hogy értelmes. De tévedett.

Ba**us!! Tegnap egy férfitől kérdeztem meg, hogy merre találom a füstölt kolbászokat!! Vajon a férfi azt hiszi, hogy valami szexmániás vagyok aki rákattant?
Amúgy agyilag nálad valami nincs rendben vagy pusztán egy tahó vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!