Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én reagáltam túl, vagy igazam...

Én reagáltam túl, vagy igazam volt?

Figyelt kérdés

Ma, vásárlás közben az egyik szupermarketben odajött hozzám egy 26 év körüli srác, és megkérdezte tőlem, hogy merre találja a mosogatószereket. Én meg mondtam neki, hogy nő létemre evidens az, hogy tudnom kéne hol vannak ezek, mondván ez a "mi dolgunk"? A homlokomra van írva, hogy egy cseléd vagyok, hogy tudnom kéne hol vannak ezek? Erre azt mondta, jó mindegy, és elment. De most nem volt igazam?? Miért nem egy férfit kérdezett meg, ha már eladó nem volt a közelben? Miért pont egy nőt kell? Komolyan itt tartunk még a 21. században??

N/22

2018. júl. 28. 22:40
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
90%
Igen, te reagáltad túl! Nem lett volna egyszerűbb annyit mondani hogy "Bocs, nem tudom."? Amit te csinálsz, na pont azt gúnyolják feminácinak.
2018. júl. 28. 22:49
 2/45 anonim ***** válasza:
94%

Egyátalán nem volt igazad

Egy ártatlan kérdés volt csak

2018. júl. 28. 22:53
 3/45 hollófernyiges ***** válasza:
81%
Azt kellett volna mondanod, hogy bocs de már van barátom.
2018. júl. 28. 22:55
 4/45 anonim ***** válasza:
67%

Kb az ilyen megnyilvánulások elkerülése miatt nem foglalkozom ismerkedéssel egyáltalán, ezt elmondtam a családban is mindenkinek aki érdeklődött afelől hogy 26 évesen miért nincs senkim.

Nem fogok hülyét csinálni magamból amiatt hogy más szarevő fiatal nő létére.

Van másik véglet is amikor kedves, készséges az illető, de az olyanok már foglaltak.

Ebből kifolyólag meg kezdeményezzen a nő, kevés férfi fog durva visszautasítással előrukkolni, hisz eleve egy szarországban élünk, mindenki befeszült, megfelelési kényszerrel küzd.

Nehezen hiszem hogy véletlenül sem arra gondoltál hogy csak ürügy volt a tisztítószer, egy beszélgetés kezdeményezésére.

2018. júl. 28. 22:58
 5/45 anonim ***** válasza:
91%
Én nő vagyok, és ha valaki hozzám jönne ezzel a kérdéssel, akkor kedvesen közölném, hogy vagy nem tudom hol van, vagy ha tudom akkor megmondom hol találja. De olyan bunkó tuti nem lettem volna mint te. Miért kell egy ártatlan kérdésre ilyen bunkó módon válaszolni?
2018. júl. 28. 23:01
 6/45 A kérdező kommentje:
Egy szexista kérdést nem fogok ártatlan kérdésnek venni, és ennek megfelelően fogok válaszolni.
2018. júl. 28. 23:06
 7/45 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt igazad, tapló voltál.
2018. júl. 28. 23:08
 8/45 anonim ***** válasza:
88%
Segítőkész vagyok boltokban,sokan szoktak csak úgy megkérdezni tőlem valamit,vagy nem látják az árat normálisan,stb.Én örülök ha tudok segíteni,és örülök ha normálisan valaki hozzám szól.Saját magadról állítottál fel szegénységi bizonyítványt,de nincs gond,még gyerek vagy.
2018. júl. 28. 23:10
 9/45 anonim ***** válasza:
88%
Túlreagáltad, nem volt szexista vagy bántó a kérdése, neked van problémád a nőiségeddel kapcsolatban. A viselkedésed egyáltalán nem normális, mire fel ez a hisztéria?
2018. júl. 28. 23:10
 10/45 anonim ***** válasza:
88%
Szegény csávó :DDD
2018. júl. 28. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!