Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok fiatal lány már huszonéves...

Sok fiatal lány már huszonévesnek néz ki?

Figyelt kérdés
Most leszek 20 éves, de 2-3 évet letagadhatnék, mindig elkérik a személyim, a barátaim meglepődtek a megismerkedésünkor, hogy jé, én is egy idős vagyok velük, mert fiatalabbnak néztek, nem beszélve a férfiakról. Nem vagyok igénytelen vagy bűnronda, de nincs semmi “különleges” az öltözködésemben, nem érdekel a mai trend és a magassarkú-cicababa téma sem, sokszor nem is sminkelek. Nekem ezzel semmi gondom, nekem jó így, ahogy vagyok, de mostanában jobban elkezdtem figyelni magamra (inkább az egészségemre), és közben feltűnt a külsőm is, illetve hogy a 15-16 éves lányok mennyivel idősebbnek néznek ki nálam. Leesett az állam, amikor társasággal elmentünk egy koncertre, köztük volt egy 15 éves lány is, és egy +20-as férfi bepróbálkozott nála, engem meg tipikus kislánynak titulált... Ennyire számít a mai világban a smink, az öltözködés? Miért néznek ki évekkel idősebbnek a fiatalok? Direkt csinálják vagy csak társadalmi kényszer? Az újabb generáció egyre gátlástalanabb és egyre lejjebb szorulnak az értékek, egyszerűen nem értem, miért hiszik ezt menőnek, miért a primitívség és felszínesség dominál, na meg a külső és hogy ki mennyire “kurv*s”...

2018. márc. 7. 07:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#7 felnőttes??? 15 évesen hova akar felnőttesen kinézni? Vicc vagy te is.

Lezártam a témát, köszönöm, aki normálisan reagált. A továbbiakban figyelmen kívül hagyom a kérdést, további jó kötözködést.

2018. márc. 7. 09:00
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Az nem mentség a bíróságon, hogy "Esküszöm bíróúr, legalabb 20 évesnek nézett ki!".
2018. márc. 7. 09:06
 13/25 Skaiiripa ***** válasza:
41%

Haha, nem tetszik hogy nem mindenki meked adott igazat, vagy mi? :D

Így mondja el az ember a véleményét, pedig szerintem senki nem kötözködött veled.

Nem mindegy neked más hogy néz ki? Nem kell mindig másokkal foglalkozni, ugye tudod. Ha zavar, akkor pedig tegyél róla hogy ne nézzenek kislánynak. Tudod, elég baj ha szerinted ez csak villantós cuccokkal megy.

2018. márc. 7. 09:16
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Ugyanezt látom. Rokonom 15 éves de a kiscsaj úgy öltözködik meg úgy sminkel, hogy simán elmegy 22-nek. Szerintem ez nem normális.

A másik meg, hogy 12-1 tucat a kinézetük, semmi egyéniségük nincs. Kikenik magukat mint akik a sarokra készülnek, feltöltenek egyenképeket a netre, ugyanolyan bambán néznek ki a fejükből, igénytelen fejeket vágnak... tényleg mintha kis kvák lennének. De hát csinálják, anyu-apu biztos nem ér rá nevelni, vagy fogalmuk sincs hogy kell.

22 évesen meg majd keresztbe fekszenek a vonatsínen mert kiégtek a világ problémáitól, amiket persze nem is ismernek.

2018. márc. 7. 09:16
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

Teged zavar es? Mindenki mast meg nem... igy a kerdesed ertelmetlen... gondolom mas kett volna, ha mindenki beall sorba es eljezdi lehordani oket... ne kegyel kiakadva... nyilvanosan kerdeutel megkaptad a valaszt, arrol nem tehet senki, hogy neked nem tetszik!

Nezgetnel ki igy is? Hat nezzel, de ha neked nen tetszik, akkor engedd el... nekem meg az ilyen kislanyok nem tetszenek mint te, es? En problemam. Irjak ki 5000 ketdest, hogy mi a bajotok? Miett veluk foglalkoztok?

2018. márc. 7. 09:43
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
De rühellem, amikor egy nő direkt neki áll szidni a saját nemét, hogy kapjon némi elismerő buksisimit, mennyire erkölcsös. Ne csodálkozz, hogy kiosztottak, nem értek egyet a kérdezők leoltásával, de most eléggé megérdemelted.
2018. márc. 7. 10:00
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Mekkora gyökér itt mindenki 😂😂😂😂😂 A kérdező meg a válaszolók se különbek 😘
2018. márc. 7. 10:19
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
Én nem is értem, mi bajod van. Nem akarsz krvás lenni, nem vagy az. Valamiért mégis szükségét érzed annak, hogy ezzel a témával foglalkozz. Miért is? Én örülnék, ha fiatalabbnak néznének, nem valami nagy boldogság így 34 évesen, hogy 50-nek nézek ki.
2018. márc. 7. 10:32
 19/25 anonim ***** válasza:
49%

Az ifjak lelakják a testüket, felhasználják tinédzser korban a regeneratív energiáikat és tönkreteszik a testüket.

Minden egyes szolárium, minden sminkben töltött nap, minden piálós este, minden szál cigaretta öregbíti a bőrt

2018. márc. 7. 10:41
 20/25 anonim ***** válasza:
17# Te is a válaszolók táborát erősíted 😘
2018. márc. 7. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!