Sok fiatal lány már huszonévesnek néz ki?
#7 felnőttes??? 15 évesen hova akar felnőttesen kinézni? Vicc vagy te is.
Lezártam a témát, köszönöm, aki normálisan reagált. A továbbiakban figyelmen kívül hagyom a kérdést, további jó kötözködést.
Haha, nem tetszik hogy nem mindenki meked adott igazat, vagy mi? :D
Így mondja el az ember a véleményét, pedig szerintem senki nem kötözködött veled.
Nem mindegy neked más hogy néz ki? Nem kell mindig másokkal foglalkozni, ugye tudod. Ha zavar, akkor pedig tegyél róla hogy ne nézzenek kislánynak. Tudod, elég baj ha szerinted ez csak villantós cuccokkal megy.
Ugyanezt látom. Rokonom 15 éves de a kiscsaj úgy öltözködik meg úgy sminkel, hogy simán elmegy 22-nek. Szerintem ez nem normális.
A másik meg, hogy 12-1 tucat a kinézetük, semmi egyéniségük nincs. Kikenik magukat mint akik a sarokra készülnek, feltöltenek egyenképeket a netre, ugyanolyan bambán néznek ki a fejükből, igénytelen fejeket vágnak... tényleg mintha kis kvák lennének. De hát csinálják, anyu-apu biztos nem ér rá nevelni, vagy fogalmuk sincs hogy kell.
22 évesen meg majd keresztbe fekszenek a vonatsínen mert kiégtek a világ problémáitól, amiket persze nem is ismernek.
Teged zavar es? Mindenki mast meg nem... igy a kerdesed ertelmetlen... gondolom mas kett volna, ha mindenki beall sorba es eljezdi lehordani oket... ne kegyel kiakadva... nyilvanosan kerdeutel megkaptad a valaszt, arrol nem tehet senki, hogy neked nem tetszik!
Nezgetnel ki igy is? Hat nezzel, de ha neked nen tetszik, akkor engedd el... nekem meg az ilyen kislanyok nem tetszenek mint te, es? En problemam. Irjak ki 5000 ketdest, hogy mi a bajotok? Miett veluk foglalkoztok?
Az ifjak lelakják a testüket, felhasználják tinédzser korban a regeneratív energiáikat és tönkreteszik a testüket.
Minden egyes szolárium, minden sminkben töltött nap, minden piálós este, minden szál cigaretta öregbíti a bőrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!