Sok fiatal lány már huszonévesnek néz ki?
"Az újabb generáció egyre gátlástalanabb és egyre lejjebb szorulnak az értékek, egyszerűen nem értem, miért hiszik ezt menőnek, miért a primitívség és felszínesség dominál, na meg a külső és hogy ki mennyire “kurv*s”..."
Ezt most ugy mondom mint 29 eves férfi: nem gondolod, hogy ez durva megfogalmazás?
Milyen ujabb generáció? Ts is ugyanabban a generacióban vagy, bármennyire is hihetetlen....
Anno mikor én abban a korban voltam akkor is meg volt az, aki adott nagara, es aki nem. És ott is az olyanok k...vázták a masikat, akinek nem volt adottság, nem volt népszerű, es irigykedett....
De mindig meg akartam kerdezni egy ilyentől, hogy miert bánt/zavar téged, hogy a masik sminkeli magát, esetleg kicsit k..vas? Kevesebbnek érzed magad? Vagy nem tudsz ebben klikkben lenni es igy álsz bosszút?
Nem azt mondtam, hogy k..va hanem hogy k..vás. Értelmezni tudsz?
Újabb generáció alatt pedig a 14-15 éveseket értem, de köszönöm a kötözködést :))
Felnőttes = k***vás. Aha, sokkal jobb így. Mit foglalkozol velük, miért vagy féltékeny? Kit érdekel, hogy néznek ki? A pár korához képest fejlettebb kislányokat kiszúrod, bezzeg a 100 másik átlagos kislány mellett tuti úgy elmész, mint a szél. Nem vagy orvos, hogy 1-2 eset már statisztika legyen... (orvosok nem besérülni, szarkazmus)
Mondom ezt egy teljesen átlagos nőként, akit szintén átlag 6 évvel fiatalabbnak néznek, pedig közelebb járok a 30-hoz, mint a 20-hoz.
Nem kötözködes... kár is ezzel foglalkozni. Miért zavar téged, hogy 14-15 évesek ilyenek? Nem tök mindegy Neked?
Esetleg ez a probléma?
"15 éves lány is, és egy +20-as férfi bepróbálkozott nála, engem meg tipikus kislánynak titulált..."
Vagy tényleg áruld már el mi a bajod ezzel az egesszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!