Ha egy maximum 10 éves kisfiú megfogná a fenekedet, hogyan reagálnál?
Ja nyilván majd pofont ad egy kisfiunak. Aki még azt se tudja hogy az az 5 centis bőrdarab a lába között pisilésen kívül másra is jó lesz!
Én kérdőre vonnám de nem csinálnék belőle nagy ügyet. Max elmagyaráznám hogy nem illik..
Te hány éves vagy?
Én bizony megütném.
Ma kért tőlem az egyikük egy szál cigit a buszmegállóban, ez már rohadtul nem az a generáció, aki azt hiszi, hogy a gólya hozza a kisbabát, én egyel előttük járok, de mi is tudtunk már dolgokat 6-7 évesen. Szóval ha a nagylegény elég tökös ahhoz, hogy az utcán kísérő nélkül mászkálva megmarkolja a farom, mint egy bunkó felnőtt, akkor ne csodálkozzon, hogy úgy is bánok vele, mint egy bunkó felnőttel.
Számomra a határ, amitől kezdve úgy bánok a gyerekkel, mint egy felnőttel, az, amikor már nincs mellettük a szülő. Mert már hülyét kapok attól, hogy a kölykök semmiért nincsenek felelősségre vonva, nyilván ha egy óvodás csinálja ezt akkor nem fogok nekiesni, de azt azért elvárom, hogy anyuka bassa már le a kölykét érte és ne annyival tudja le a dolgot, hogy "haha de cuki", mert akkor én is megmarkolgatom anyuka popsiját ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!