Szerintetek egy 14 éves lány tudhatja már magáról, hogy az azonos neműekhez vonzódik?
Figyelt kérdés
Csak, mert sok helyen olvastam azt, hogy ez hülyeség, viszont nem tudom, Én már 11-12 éves koromban észrevettem azt, hogy a lányok tetszenek, és hogy a fiúk nem váltanak ki belőlem semmit sem.
Szerintetek, ez akkor, hogy is van?
2018. febr. 3. 18:46
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy tudja, hiszen ez érzelem:) énis tudtam màr akkor, hogy mi a helyzet.:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is olyan 12 körül lehettem mikor először keltette fel az érdeklődésem egy fiú.
24 srác
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy jelenleg ez a helyzet, te tudod a legjobban. Hogy így is fog-e maradni, azt most még nehéz lenne megmondani... :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem tudhatja, de olyan is van, aki csak azt hiszi, hogy tudja. Ez utóbbiak miatt sokan nem hiszik el az előbbi csoportnak sem a dolgot.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy bírom, mikor valaki azt hiszi, hogy ezt lehet ”gyógyítani”.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 3. 19:33
6/7 anonim válasza:
Ha azt tudhatja, hogy az ellenkező neműekhez vonzódik, akkor azt is, hogy az azonos neműekhez. Az csak hetero nonszensz, hogy minimum 25 évesnek kell lenned, és végig kell kísérletezned a fél életedet, hogy aztán hosszú önmarcangolás után rájöjj, hogy nem vonzódsz az ellenkező neműekhez.
7/7 anonim válasza:
Persze. Hetero vagyok, de ugyanugy, ahogy a heterok ilyen korban mar tudjak, hogy kihez vonzodnak, ugyanugy a homoszexualisok, biszexek, stb. Van biszex ismerosom, es o mondta, hogy mar 12 evesen el kezdte ezt erezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!