Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy 14 éves lány...

Szerintetek egy 14 éves lány tudhatja már magáról, hogy az azonos neműekhez vonzódik?

Figyelt kérdés

Csak, mert sok helyen olvastam azt, hogy ez hülyeség, viszont nem tudom, Én már 11-12 éves koromban észrevettem azt, hogy a lányok tetszenek, és hogy a fiúk nem váltanak ki belőlem semmit sem.

Szerintetek, ez akkor, hogy is van?

2018. febr. 3. 18:46
 1/7 anonim válasza:
100%
Persze, hogy tudja, hiszen ez érzelem:) énis tudtam màr akkor, hogy mi a helyzet.:)
2018. febr. 3. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem igen. Én is olyan 12 körül lehettem mikor először keltette fel az érdeklődésem egy fiú.

24 srác

2018. febr. 3. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy jelenleg ez a helyzet, te tudod a legjobban. Hogy így is fog-e maradni, azt most még nehéz lenne megmondani... :)
2018. febr. 3. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudhatja, de olyan is van, aki csak azt hiszi, hogy tudja. Ez utóbbiak miatt sokan nem hiszik el az előbbi csoportnak sem a dolgot.
2018. febr. 3. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy bírom, mikor valaki azt hiszi, hogy ezt lehet ”gyógyítani”.

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2018. febr. 3. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt tudhatja, hogy az ellenkező neműekhez vonzódik, akkor azt is, hogy az azonos neműekhez. Az csak hetero nonszensz, hogy minimum 25 évesnek kell lenned, és végig kell kísérletezned a fél életedet, hogy aztán hosszú önmarcangolás után rájöjj, hogy nem vonzódsz az ellenkező neműekhez.
2018. febr. 3. 20:03
 7/7 anonim válasza:
100%
Persze. Hetero vagyok, de ugyanugy, ahogy a heterok ilyen korban mar tudjak, hogy kihez vonzodnak, ugyanugy a homoszexualisok, biszexek, stb. Van biszex ismerosom, es o mondta, hogy mar 12 evesen el kezdte ezt erezni.
2018. aug. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!