Ki mikor? Vagy hogy mondta el a szüleink, hogy az azonos neműekhez (is) vonzódik?
Figyelt kérdés
Igazabol egy olyan helyzetbe vagyok, hogy biszex vagyok és 17 éves és hat a baráti tarsasagom tudja is rólam és a tesom is. Volt már barátnőm és igazabol nem tűnt fel otthon mert kb olyannak vettek mintha aaa most o a legjobb barátnőm és azért van itt sokat. Viszont most lett egy barátnőm aki tényleg komoly és elég sokat is jön velünk családi programokra ilyen kisebb utazások, sütögetés stb. és sokat is van nálunk meg minden. És az o szüleinek elmondta/tuk tok jól fogadtak. És eléggé nyagat barátnőm h otthon is mondjuk el mert egyszerűbb lenne ha tudnak, sokkal könyebb lenne nekünk is. Viszont én felek 2 dologtól a szüleim elváltak és ha apa el is fogadja a mostoha anyám lehet simán majd elkezd elenem beszélni. Meg bátyám is meleg és anyum nagyon jól fogadta csak nekem sokszor mondta h úgy érezte o a hibás és ha én is elmondom tuti kikeszul....meg igazbol nem tudom, hogy mondjam el nekik? Hogy kezdjek hozza?2017. dec. 12. 18:57
1/6 anonim válasza:
Mondd azt,hogy lányok is tetszenek,meg fiúk is.így nem lesz majd olyan gáz elmondani ;)
2/6 anonim válasza:
A bátyádat is elfogadták, akkor téged is el fognak. A saját boldogságod érdekében mondd el, előbb-utóbb úgyis megtudnák.
Nincs rosszabb annál, mint amikor nem tudsz boldogan, őszintén élni.
Mivel szeretnek a szüleid, nekik is a te boldogságod lesz a boldogságuk.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát a bátyám fel tesom és apum nem tudja és nem is fogja...ha 2 fiúról van szó nagyon elítéli...ha 2 lányról nem annyira vagyis jobban elfogadja de azt érzem h lehet nem fogadná el vagyis nem értené meg, ha meg még a mostoha anyam uszítana akkor meg meg rosszbb lenne. Baratnomet apum imádja, mostoha anyam meg folyton próbálja cukkolni...
2017. dec. 12. 21:06
4/6 anonim válasza:
Szerintem apudnak mondd el, és kérd meg, hogy mostohaanyudnak ne mondja el.
Anyud meg elfogadta a bátyádat is, akkor gondolom téged sem tagad majd ki miatt.
Legyél túl rajta, előbb-utóbb meg kell tudniuk, főleg, hogy ha esetleg nővel éled le az életed.
5/6 anonim válasza:
Mi a baj a válaszommal? Aki lepontozott, elmondaná?
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó Uristen te egy szánalom vagy xdd azért mert te valami homofób kretén, nulla intelligenciával rendelkező ember vagy attol nem kell beszólni. Senki nem kiváncsi a primitív, buta gondolkodasodra:) Jaa és néha jobb lenne ha befognád mindenki jobba járna ;) és nem kell ilyen kérdéseket olvasni ha neked ez a véleményed...
2017. dec. 13. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!