Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Próbáltam ismerkedni vele, mire ő mással üzentette meg, hogy hagyjam békén. Majd mondtam neki, hogy legalább barátok legyünk, mire ő, "most nem akarok barátkozni".

Aztán pár hét múlva azt mondta, most már akar. Erre pár napja meg letiltott fb-n... Beszéltem vele, és azt mondta, feloldja, de azóta se semmi... Döntse már el, hogy mit akar -_-" Csak szórakozik velem? Ti mit tennétek?

2018. febr. 3. 15:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Őszintén, ha én ezt csinálnám azt jelentené, hogy nem feleltél meg az elvárásaimnak és félnék a szemedbe mondani...ez a "dugjuk a fejünket a homokba és nincs semmi baj" tökéletes példája..Szerintem hagy a fenébe, még ha össze is jönne nem lenne hosszú dolog sajnos..
2018. febr. 3. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Te sem lehetsz egy matyóhímzés...

Milyen szöveg az, hogy "akkor legalább barátok legyünk"..

A barátság nem így működik, hogy amennyiben nincs ló, akkor jó lesz a szamár is, azt hátha átváltozik ..

Legyen gerinced, legyél férfi, ha egyszer dobott, mert nem kellesz neki, akkor ne fuss utána.

2018. febr. 3. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, megjátszós lotyó. Lehet vagy 16 éves, mi?
2018. febr. 3. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Hàt az ilyen lánnyal nem érdemes foglalkozni.

Letiltott

Mással mondatta meg h hagyd békén

Nem akart barátságot

Utána mégis

Ez nagyon off...

15/l

2018. febr. 3. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, 16 éves :'D
2018. febr. 3. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:

a letiltás egy undorító és gyerekes dolog.

Hagyd békén. És ha újra rájönne, hogy meg akar ismerni, meg stb, akkor mondj NEMET! Jusson eszedbe, hogy nála 5 percig tart egy állapot.

2018. febr. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!