Mit lehet csinálni egy ilyen lánnyal?
Aranyos, ha valaki azt tanácsolja, hogy ne foglalkozz vele.
Én vagy szólnék a szüleinek, hogy valami nagyon nem okés vele (állítsd be úgy, mintha neki akarnál jót és féltenéd),vagy 'halkan' nevelném meg. Ez elég alattomos, de nem kell így gondolni rá. Ismerd ki a gyengedéseit és használd fel ellene (pl. Ha a szülei egyébként megértő emberek és bizalmatlanok a lányukkal szemben,vagy könnyen befolyásolhatók, akkor mondjuk hívd fel őket, vagy üzenj nekik, úgy mintha tanár lennél, ilyenkor mondd ami zavar. Mondjuk hogy azt hallottad, hogy rettenetesen, kihívóan viselkedik az iskolában.) persze mind a két esetben NAGYON figyelj a részletekre (pl. Inkább fülkéből hívd mint rejtett számmal, ha ismerik a hangod akkor kerüld a beszélgetéseket, egyebek). -micsoda cselszövések folytán az iskolában-
Na de most jöttem rá, hogy valószínűleg félreértelmeztem a kérdést, nem tönkre tenni/helyre rázni akarod, csak rá akarod ébreszteni a dolgokra (?). Akkor viszont ötletem sincs, én is ismerek egy ugyan ilyen lányt (osztálytárs), azon kívül nem sokat tudok tenni ellene, csak kizárom a 'látószögemből'. Ha nem beszélsz vele,nem gondolsz rá, egyre kevésbé fog zavarni valószínűleg. Talán beszélj vele úgy hogy megpróbálsz a lelkrre hatni, de nem hiszen hogy érni fog valamit.
Ha meg terrorizálni akarod, akkor vágj vissza. Amikor téged kritizál fordítsd ellene, legyen bármilyen jó a haja, mondd neki, hogy szerinted vagy madár fos van benne vagy ilyen rohadt undorító amúgyis (XD oké ezt mondjuk pont ne,nem valami elmés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!