Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamról van szó, akivel általánosba is együtt jártunk, szóval rég ismerjük egymást. Régebben időszakosan jóban voltunk, de mikor nem nagyon megkeserítete az életem. Ha veszekedtünk mindig úgy csinálta hogy abból én jöjjek ki rosszul, és rám haragudjon mindenki. De ha jóba voltunk akkor is sokszor tett megjegyzést a ruhámra, hajamra, kinézetemre, a házunkra stb. Gimire ezt megelégeltem, és találtam olyan embereket akivel jobban érzem magam. Általánosba nem volt nagyon más választásom, mert falusiak vagyunk, ezért nagyon kis létszámú volt az osztály, és a többiek nála is rosszabbak voltak. Elég jól élnek, egy ruhát nagyon ritkán láni rajta kétszer. A cuki kislánynak akarja beállítani magát, azt is tagadja hogy már megjött neki, azt mondja hogy 36os lába van(amúgy 39es)és belepaszírozza a lábát a sokkal kisebb cipőkbe, letagadja hogya volt pasiával(aki mellesleg a város"helyimenőgyereke"), szájrapuszinál több lett volna, meg amúgy elvileg nincsenek együtt, de nagyon gyakran tesznek ki ölelkezős képeket, stb. Arcra kifejezetten nem szép, a teste a fiúknak tetszik, egyik osztálytársam ezt mondta:"azon kívül hogy egy hlye qva, elvinném egy körre", és ezt a többi is így gondolja. Azt is letagadja, hogy milyen rossz jegyei lettek év végén, mert általanos óta sokat rontott. Ja és mindenkit kibeszél, meg mindenféle ny0m0réknak hord el. Mit lehet vele kezdeni, hogy kevésbé legyen ilyen? Vagy ha azt nem is, akkor legalább engem ne zavaroj? Bocsi ha hosszú volt, csak a lassan 9 éve tartó önbizalomterrot jó volt így kiírni magamból.
2017. aug. 5. 12:53
 1/3 anonim válasza:
Egyszerűen felejtsd el, és ne foglalkozz vele. A többieknek is meg kellenne mondanod, hogy nem érdemes a kiscsajjal foglalkozni. Ha nem kap figyelmet, úgyis abbahagyja. Egyszerűen szeretethiányos, vagy szeret a figyelem középpontjában lenni, ezért ha nem kapja meg a figyelmet, akkor abbahagyja :)
2017. aug. 5. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat en mar megteptem volna a helyedben.
2017. aug. 5. 14:03
 3/3 anonim válasza:

Aranyos, ha valaki azt tanácsolja, hogy ne foglalkozz vele.

Én vagy szólnék a szüleinek, hogy valami nagyon nem okés vele (állítsd be úgy, mintha neki akarnál jót és féltenéd),vagy 'halkan' nevelném meg. Ez elég alattomos, de nem kell így gondolni rá. Ismerd ki a gyengedéseit és használd fel ellene (pl. Ha a szülei egyébként megértő emberek és bizalmatlanok a lányukkal szemben,vagy könnyen befolyásolhatók, akkor mondjuk hívd fel őket, vagy üzenj nekik, úgy mintha tanár lennél, ilyenkor mondd ami zavar. Mondjuk hogy azt hallottad, hogy rettenetesen, kihívóan viselkedik az iskolában.) persze mind a két esetben NAGYON figyelj a részletekre (pl. Inkább fülkéből hívd mint rejtett számmal, ha ismerik a hangod akkor kerüld a beszélgetéseket, egyebek). -micsoda cselszövések folytán az iskolában-

Na de most jöttem rá, hogy valószínűleg félreértelmeztem a kérdést, nem tönkre tenni/helyre rázni akarod, csak rá akarod ébreszteni a dolgokra (?). Akkor viszont ötletem sincs, én is ismerek egy ugyan ilyen lányt (osztálytárs), azon kívül nem sokat tudok tenni ellene, csak kizárom a 'látószögemből'. Ha nem beszélsz vele,nem gondolsz rá, egyre kevésbé fog zavarni valószínűleg. Talán beszélj vele úgy hogy megpróbálsz a lelkrre hatni, de nem hiszen hogy érni fog valamit.

Ha meg terrorizálni akarod, akkor vágj vissza. Amikor téged kritizál fordítsd ellene, legyen bármilyen jó a haja, mondd neki, hogy szerinted vagy madár fos van benne vagy ilyen rohadt undorító amúgyis (XD oké ezt mondjuk pont ne,nem valami elmés).

2017. aug. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!