Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szerettek legjobban csinálni egy lánnyal szex előtt, közben? Mit élveztek nagyon? Pl. Fenék csapkodás, kikötözés, bilincs stb?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 00:53
1/12 Igen, én vagyok! :) válasza:
Fenekelés, testi-lelki alázás.
2/12 anonim válasza:
Az egész testét végig fogdosni, simogatni, markolászni.
3/12 anonim válasza:
Igyekszem feltüzelni a vágyait. Még felöltözve tapi, ruha alá nyúlás, utána leszedem a ruháit és simogatom, csókolom, markolászom mindenütt. A popsijára is kap ha az a vágya.
Nálunk a bilincs, szembekötés, szájpecek gyakran előkerül.
4/12 anonim válasza:
Igyekszem feltüzelni a vágyait. Még felöltözve tapi, ruhája alá nyúlok, majd leszedem a ruháit. Az egész testét puszilgatom, simogatom, markolászom. A popsijára is kap ha ez a vágya.
A bilincs, szemtakaró szájpecek nálunk gyakran előkerül, nemcsak szex közben. Szeret büntetve lenni.
5/12 anonim válasza:
BDSM. Határok feszegetése.
Ameddig ő is élvezi.
6/12 anonim válasza:
Ha erre vágyik hogy bilincs fenekelés stb..kicsit a kemenyebb előjaték akkor hatarokig izgatnám ...!
7/12 anonim válasza:
Kiszívni a nyakát és a melleit szopogatni, miközben az ujjaimmal előmelegítem. :)
8/12 anonim válasza:
imádok nyalni a puncinál szebb dlog nincsen a világon meg szereem simogatni a lányok kis testét aranyosak :)
9/12 anonim válasza:
Testi-lelki alázás?
írnátok rá pár példát?
10/12 anonim válasza:
sok puszi és simogatás tetőtől talpig. Próbálom megtalálni azt a határt, ahol még nem csiklandós. Ha jól összeszokunk, akkor a csiklandós érzés elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!