Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnám, de hogy vegyem rá, hogy jelezzem neki?
Figyelt kérdés
Érdekel a kikötözős szex. (Olyasmire gondolok, mint pl ágyhoz bilincselés, de nem durvaságból, hanem hogy még izgatóbb legyen, akár szembekötéssel.)
Nem próbáltam még, lehet h nem is tetszene, de ki szeretném próbálni. A párom nem szeret szexről beszélni, mindig elüti vmivel az ilyen témát azonnal. Hogy vegyem rá, hogy próbáljuk ki? (hogy egyértelmű legyen: én lennék kibilincselve)
23L
2017. márc. 9. 17:48
1/11 anonim válasza:
Pfff, nem szeret a szexről beszélni. Hagyd ott, én többet tudok neked nyújtani ;)
2/11 Krukutyán Levente válasza:
"Hozd már fel a postát kérlek és ha már mész vidd le a szemetet is. Ja, és a kikötözős szexet kipróbálhatnánk valamikor."
3/11 anonim válasza:
Egyszer mikorra hazaér legyél az ágyhoz bilincselve valami szexi fehérneműben és a többi menni fog magától :)
4/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért vagytok együtt!
5/11 anonim válasza:
Vegyél egy bilincset és sejtelmes mosollyal add át neki sztem érteni fogja a célzást.
6/11 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm, további ötletket is várok.
A többieknek: évek óta együtt vagyunk, és a szex is jó, de beszélni nem szeret róla, szerintem szégyellős, bár nincs nekimiért annak lenni.
2017. márc. 9. 18:36
7/11 anonim válasza:
Felejtsd el. Aki ilyen azt nem fogod tudni rávenni, ha megis akkor az hiteltelen lesz.
8/11 anonim válasza:
Mit kell erről beszélni? Ne bilinccsel kezdd,kösd ki mondjuk a bugyiddal,vagy a köntös megkötőjével,mikor felül vagy. Ha nem tetszik neki hagyd az ágyhoz kötve és keress egy másik pasit.
9/11 anonim válasza:
Koztetek alapveto gatak vannak, igy sosem lesz olyan ez a fajta szex, ahogyan azt elkepzelted. El sem tudom kepzelni, hogyan lehet ilyen merev, egymastol elzarkozo kapcsolatban elni, ahol evek multan meg ennyit sem tudsz/mersz kimondani a parodnak, hogy "kosd be a szemem, es kefelj meg azonnal!", merthogy o szegyellos :").
10/11 anonim válasza:
Válasz egy olyan szex filmet és nézzétek meg majd mond neki hogy ki szeretnéd próbálni !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!