Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátom, de mással is kipróbálnám?
Már több mint egy éve van barátom, mindkettönknek a másik volt az első szex szempontjából. Nagyon szeretjük egymást, de néha azt érzem mással is kipróbálnám a szerelmeskedést. Persze erre kapcsolston kívül kerülhetne sor, nem csalom meg.
Mindketten 18 évesek vagyuk.
1 - "Nagyon szeretjük egymást"
2 - "azt érzem mással is kipróbálnám a szerelmeskedést"
Első állítás és a második állítás egy mondatba tagadás nélkül :/
Gondolkozz, hogy mit is érzel. (Illetve adj magadnak 1-2 hónapot)
Hasonló cipőben járok, bár én már megfejtettem az érzéseim. Kíváncsi vagyok, de nem hülye. Két éve vagyok együtt a barátommal, a kapcsolatom jó vele, nem éri meg a kockáztatást. Én is mindenképp a kapcsolat lezárása után "tervezgettem", de nem akartam lezárni, ha utána újra is kezdenénk az a kapcsolat a döglött kutya kiásása lenne, nem működne ikyen jól. Szeretem, vele bármit kipróbálok, a változatosság csak rajtunk múlik.
Édesanyukámnak is apu volt az első, 24éve vannak együtt. Ez már abban az időben is furi volt, de nem akar változtatni rajta ő sem így 40évesen.
Ezt tehát neked kell érezni.
Ha rajtunk mulik, akkor nagyon sokáig együtt leszünk még.
Viszont belegondolva büszkeséggel tölt el már most, hogy 18 voltam mikor elvesztettem.és hogy csak vele feküdtem le.
Annyira ne légy magadra büszke, hogy nem léptél félre, mivel ez lenne a normális és ezzel nem csak te vagy egyedül így. (Több olyan embert ismerek, mint te /én is, ilyen vagyok/ mégsem ilyen irtó büszkék magukra, mert nekik ez a normális egy kapcsolatban.)
De, ha továbbra is hajt a kíváncsiság és kipróbálnád mással, előbb szakíts a pároddal, mielőtt megcsalnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!