Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnám, de hogy vegyem rá, hogy jelezzem neki?
Érdekel a kikötözős szex. (Olyasmire gondolok, mint pl ágyhoz bilincselés, de nem durvaságból, hanem hogy még izgatóbb legyen, akár szembekötéssel.)
Nem próbáltam még, lehet h nem is tetszene, de ki szeretném próbálni. A párom nem szeret szexről beszélni, mindig elüti vmivel az ilyen témát azonnal. Hogy vegyem rá, hogy próbáljuk ki? (hogy egyértelmű legyen: én lennék kibilincselve)
23L
Én ezt anno 19-20 éves szégyenlős fejjel hónapokig terveztem :) Az a fiú volt az első férfi az életemben, én baromi kíváncsi voltam, de iszonyatosan szégyenlős.
Sosem mertem oda adni neki a bilincset, pedig mindig elképzeltem, hogy úgy várom az ajtóban, hogy egyik kezemen lóg a bilincs és én szexi ruhában vagyok... :)
Aztán szülinapján az ágyhoz készítettem a bilincset, a szokásos módón kényeztetni kezdtem, csókoltam, simogattam, lenyúltam az ágy mellé és felkaptam egy kendőt és bekötöttem a szemét, majd tovább kényeztettem és végül a bilincs is felkerült. De nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel, idegen volt és fura, aztán mikor cseréltünk, ő is béna volt.
Sajnos neki nem jött be a dolog és nagyon ritkán vettük elő, hiába kértem.
De nektek hajrá :) Jó dolog az, csak az első lépések a nehezek. De majd vigyázz, hogy ne szorítsd rá nagyon a csuklójára, mert még ha szőrős védő is van rajta, nagyon bele tud vágni a húsba ha fickándózik az alany :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!