Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya csajok több dologra hajlandóak az ágyban, ha egy helyes pasi szeretne velük kipróbálni dolgokat?
Lanyok, amikor azt mondjatok, hogy ti diktaltok, es az van, amit ti akartok, kifejtenetek nekem priviben, hogy az mi is pontosan? :)
Sima szex? V kikotozes? Stb.
Priviben legyszi, nem kell mindenki elott :)
23/f , es en meg jokepunek tartom magam, es izmosnak, ha ez szamit 😂
Hát szerintem ebben valami valami. Én magamat nem csúnyának, csak átlagosnak látom, mégis most így végiggondolva, ha a párom kérne olyat, amit én annyira nem akarok azt megtenném. Más kérdés az, hogy a párom szeret és nem kér ilyet, nem él vissza ezzel (még akkor sem, ha esetleg ő jobb pasi, mint amilyen nő vagyok én)
24/N
Azt nem tudom, mert én csak a számomra szép lányokra mozdulok rá. Akit rondának látok nem izgat.
De... az a tapasztalatom amelyik dohányzik az jobban szop, s bele lehet élvezni a szájába. Aki nem dohányzik annál mindig kérdésesebb ez a dolog.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!